Destinacije - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Kako na zdravljenje? target="_top" Varno v Terme Čatež target="_top"

Destinacije

Čatež

Terme Čatež so kraj oddiha in zabave, saj poletna in zimska Termalna riviera ponujata zdravo vodno zabavo in sproščujoče učinke tople termalne vode kar 365 dni v letu. Vpete v idilično naravo so odlično izhodišče za družinske izlete, številne športne aktivnosti ali malce drugačno bivanje v naravi.

Mokrice

Nekdanji srednjeveški grad Mokrice je danes preurejen v butični hotel visoke kategorije s stilno opremljenimi sobami in apartmaji v grajskih stolpih. Eno najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet ponujajo unikater oddih tudi najbolj zahtevnim gostom, poseben mir in intimo pa nudijo urejen angleški park, stoletni gozdovi Gorjancev in vinorodni bizeljski griči.

Slovenska obala

Z blago mediteransko klimo in bogato kulinarično ponudbo nudi aktivne počitnice različnim gostom. Športni navdušenci bodo svoj aktiven oddih našli v našem največjem obmorskem mestu Koper. Hotel Aquapark Žusterna z največjo ponudbo notranjih in zunanjih bazenov na obali je pravi počitniški raj za družine z otroki, Marina Portorož pa nudi prav posebne užitke ljubiteljem morja, regat in kulinaričnih dobrot.

1.000 priveznih mest v morju in na kopnem v Marini Portorož
2 centra Športno in rekreacijsko središče v Marini Portorož ter Športni center Bonifika v Kopru