Apartmaji Residence Marina**** - Terme Čatež

Apartmaji Residence Marina****

Marina Portorož je v srednji Evropi najbližje sodobno pristanišče za jahte in idealno izhodišče za križarjenja med tisoči otokov Jadranskega morja. Zaščitena pred vetrovi v vzhodnem delu Piranskega zaliva, nudi v vseh letnih časih ugodne pogoje za varno plovbo in ljubiteljsko jadranje. Na voljo je več kot 1.000 privezov za plovila, dolga do 30 m in z ugrezom do 3,5 m, v morju, na kopnem in v  dveh halah, s priključki za vodo in elektriko, s sanitarijami, črpalko za gorivo in parkirišči. V sklopu marine je tudi servis za celostno in kontinuirano vzdrževanje plovil. V dveh prostornih halah je mogoče varno hraniti plovila celo leto, predvsem pa v zimskem času. Na sončni jadranski obali se na obrobju portoroške marine razprostirajo luksuzni apartmaji Residence Marina****.

Namestitev

Apartmaji

Pogled iz apartmajev Residence Marina seže do bližnjega Portoroža, objame zasanjan kraški svet in zdrsne daleč do obzorja, kjer se stikata modrina neba in neskončno valovanje morja. Prefinjena mediteranska arhitektura in izbrana notranja oprema apartmajev zagotavljata gostom miren in sproščen oddih. Priporočamo jih vsem, ki želite uživati v svobodi namestitve za dan ali več, za športne priprave ali poslovna srečanja. Prostornost apartmajev s teraso (tudi do 140 m2) nudi idealno izbiro namestitve za družine ali zaključene skupine.

Rekreacija

Športne aktivnosti

Za šport in rekreacijo v Kopru je na voljo Športni center Bonifika, v Marini Portorož pa športno in rekreacijsko središče znano predvsem po številnih teniških igriščih.

Rekreacija

Športne aktivnosti

Za šport in rekreacijo v Kopru je na voljo Športni center Bonifika, v Marini Portorož pa športno in rekreacijsko središče znano predvsem po številnih teniških igriščih.

Kulinarična ponudba

Restavraciji Marina in Laguna

Restavraciji Marina in Laguna odlikuje edinstvena kulinarična ponudba. Postrežemo vam z izbranimi morskimi, kraškimi in istrskimi specialitetami. V restavracijah s prijetnimi terasami, ki ponujata čudovit pogled na morje in barke, vam postrežemo z izbranimi mediteranskimi dobrotami ter kraškimi in istrskimi specialitetami. Gostinsko ponudbo restavracije Marina dopolnjujejo sezonske jedi in izbrani okusi dnevnih menijev. Piko na i bo dodala aroma izbranih vin iz bogate vinoteke.

Doživetja

Top ponudba

Residence Marina
Cesta Solinarjev 8
SI – 6320 PORTOROŽ
SLOVENIJA