Družina - Terme Čatež

Družina

Mediteransko sonce vabi na aktivne družinske počitnice z obilico vodnih užitkov, adrenalina in rekreacije na svežem zraku. V notranjih in zunanjih bazenih največjega vodnega parka na slovenski obali pa vas čaka nepozabna zabava za vse generacije kar 365 dni v letu!

S kolesom naokrog S kolesom naokrog Kolo je na počitnicah prav zabaven pripomoček! Podajte se na raziskovalno avanturo po bližnjih mestih ali ob morski obali in spoznali boste veliko novega. Pa še za rekreacijo na zdravem morskem zraku boste poskrbeli!
Marina Portorož Marina Portorož Se vaši najbližji navdušujejo nad jadrnicami? Regate v zaledju »mesta rož« jih bodo očarale! Prepustite se aktivnemu doživetju morja in mediteranski kulinariki v Portorožu!
Izleti v zaledje Istre Izleti v zaledje Istre Slovenska obala ponuja neskončne možnosti za sprehode ob morju in vabi na izlete v slikovito notranjost slovenske Istre. Navdušile vas bodo tradicionalne istrske vasice, vinogradi, nasadi oljk, obalna ribiška mesteca in čarobne soline.