Osebna izkaznica - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"

Osebna izkaznica

Terme Čatež d.d. smo največje slovensko naravno zdravilišče. Rdečo nit razvoja in ponudbe Term Čatež predstavlja čateška termalna voda. Že več kot 220 let so blagodejni, zdravilni in nadvse prijetni termalni vrelci vir vodnih programov ter tudi vseh ostalih kreativnih načinov uporabe vode za celovito ponudbo, ki jo ustvarjamo in gradimo za počitnikovanje gostov vsega sveta -  365 dni v letu.

Termalna riviera, poletna in zimska, s skupno več kot 12.000 m2 samo vodnih termalnih površin, je edinstvena, vedno zabavna, vznemirljiva ter z mnogoterimi atrakcijami (gusarski otok, počasna reka, bazena z valovi, tobogani in drče, termalna formula, ...) še vedno najpomembnejši razlog za eno- ali večdnevni obisk.Veliko število privlačnih turističnih produktov in storitev ter pestrost in raznovrstnost ponudbe za vse generacije, uvršča Terme Čatež med najbolj zaželene turistične destinacije v Evropi:Terme Čatež najdete v Sloveniji na treh lokacijah:

  • v Čatežu (ob Savi), 'kjer so izviri in se je vse začelo',
  • na Mokricah, 'v več-stoletnem objemu neokrnjene narave, srednjeveškega dvorca in golf igrišča
  • na slovenski obali, 'ker smo želeli tudi tja – na drugi konec Slovenije - ponesti del palete storitev in našega znanja'


Možnost nastanitve ponujamo v 4* in 3* zvezdičnih hotelih v Čatežu in na slovenski obali

Na Mokricah vas pričakuje srednjeveški dvorec, danes preurejen v butični 4* hotel.

Če želite bivati v naravi, a hkrati še vedno v neposredni bližini največjega vodnega termalnega parka, izberite Terme Village: apartmajske in mobilne hiške, klasično kampiranje, adrenalinske počitnice v plavajoči hiški Gusarskega zaliva  - nepozabno doživetje za vsakogar.
Namestitve v Čatežu:


Hoteli:

Hotel Terme**** – 226 sob
Hotel Toplice**** –  137 sob
Hotel Čatež*** – 186 sob

TERME VILLAGE:
Kamp***** – 300 enot
Apartmaji*** – 90 enot
Gusarski zaliv – 20 plavajočih hišic
Mobilne hišice - 20 enot


Namestitve na Mokricah:

Namestitve na slovenski obali:Aquapark Hotel Žusterna*** – 129 sob

Apartmaji Lavanda*** / Žusterna  – 10 enotPosebno ponosni smo na proizvodnjo in ponudbo lastnih sladic ter pekovskih izdelkov. Čateški peki in slaščičarski mojstri pripravljajo dobrote in razvajajo goste Term Čatež (in kupce širom Slovenije) s tortami, rezinami, zavitki,  drobnim slanim in sladkim pecivom, pekovskim pecivom, kruhom in razkošno paleto okusov čateškega sladoleda.

Dnevna ponudba izdelkov je gostom na voljo v trgovini Market in okrepčevalnicama Slaščičarna Urška v Termah Čatež in v Brežicah.


Maloprodaja:  

Vrtnarski center Čatež, Topliška cesta 35, 8250 Brežice, tel: 07 499 26 20


Proizvodnja in prodaja sladic, sladoleda, kruha in pekovskih izdelkov

Topliška cesta 35, 8250 Brežice, tel: 07 499 26 20


Vsi iz številčne ekipe zaposlenih Term Čatež si vsak trenutek prizadevamo za brezskrbno in dobro počutje naših gostov na vseh lokacijah; naš trud je opažen in tudi vsako leto nagrajen na različnih področjih delovanja.


HVALA ZA ZAUPANJE, kot tudi za vse pripombe in predloge!


DOBRODOŠLI V TERME ČATEŽ!