Sporočila za javnost - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Sporočila za javnost

Terme Čatež d.d. obratujejo nemoteno

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba TERME ČATEŽ, d.d., Čatež ob Savi objavlja naslednje sporočilo:
Obveščamo javnost, da vsi namestitveni objekti v Termah Čatež obratujejo nemoteno.

V Termah Čatež poteka sanacija stanja po izrednih vremenskih razmerah, ki smo jim bili priča včeraj in danes v jutranjih urah. Dostop do Term Čatež je urejen. Nivo Save upada in posledično se znižuje tudi nivo podtalnice.

Za varnost vseh gostov, ki so bivali v Termah Čatež, je bilo dobro poskrbljeno. Vseskozi si prizadevamo, da gostom ublažimo posledice, tako da smo jih včeraj po potrebi preselili v druge hotele znotraj čateškega kompleksa. Za goste, ki so bili včeraj na poti v Terme Čatež, smo iz varnostnih razlogov poskrbeli za namestitev na bližnjem gradu Mokrice.

Zaradi tehničnih težav v strojnici bazenov sta zaprti poletna in zimska Termalna riviera, ki naj bi pričeli obratovati v naslednjih dneh, o čemer bomo javnost tudi obvestili.


Terme Čatež so doživele največji vdor podtalnice danes v jutranjih urah, tako da nastalo škodo še ocenjujemo.

 

Uprava