Sporočila za javnost - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Sporočila za javnost

Ob Svetovnem dnevu turizma brezplačno kopanje za otroke do 14. leta na Termalni rivieri v Termah Čatež

Ta teden bo turizem slavil svoj praznik. Svetovnemu dnevu turizma, ki bo 27.9.2007, bomo v Termah Čatež namenili posebno pozornost in vsakemu otroku do 14. leta starosti omogočili brezplačni vstop na poletno oziroma v primeru slabega vremena v zimsko Termalno riviero, in sicer ob spremstvu ene odrasle osebe (odrasla oseba plača redno ceno vstopnice za kopanje).
Dodatno bomo razveselili tri razrede osnovnih šol iz občine Brežice ter okoli 90 otrokom in spremljevalcem omogočili brezplačno kopanje na poletni oziroma zimski Termalni rivieri, ki z vrsto vodnih in adrenalinskih atrakcij že desetletja razveseljuje vse generacije.

Številne goste na Termalno riviero v Terme Čatež še vedno privabljajo atraktivni gusarski otok, trojček toboganov, bazena z valovi, otroški vodni park z igrali, vodne drče, slapovi, whirlpooli ter vrsta ostalih atraktivnosti na enem največjih termalnih vodnih parkov v Sloveniji.

Z navdušenjem so obiskovalci sprejeli tudi letošnjo družinsko adrenalinsko novost na poletni Termalni rivieri - GUSARSKI STOLP, ki z desetmetrskim prostim padcem požene kri po žilah in tudi najbolj korajžnim dvigne raven adrenalina. Nevenka Petan Služba za odnose z javnostmi

Nevenka Petan
Služba za odnose z javnostmi
Terme Čatež, d.d.