Sporočila za javnost - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Sporočila za javnost

Rekorden obisk poletne Termalne riviere

Na Termalni rivieri v Čatežu smo na včerajšnji praznični dan zabeležili rekorden obisk kopalcev v letu 2007. Poletno in zimsko Termalno riviero je namreč 15. avgusta obiskalo skupno kar 9.581 kopalcev. Dosedanji letošnji rekord, dosežen 25. junija, smo tako presegli kar za 15 % po številu prodanih vstopnic oziroma za 22 % po številu kopalcev.
K tako visokemu obisku so zagotovo pripomogle vodne in adrenalinske aktrakcije na poletni Termalni rivieri v Čatežu : trojček toboganov, kjer se obiskovalci lahko odločijo za spust po toboganu «Black-hole» s svetlobnimi efekti, mini kamikazi ali pravi vodni atrakciji - «space bowl» toboganu z lijakastim iztekom. V zabaviščnem parku goste pričakujejo bungee trampolini in umetno drsališče, na katerem lahko drsajo tudi v vročih poletnih dneh, najmlajši pa se lahko odločijo za vožnjo v bazenu z električnimi čolni. Z navdušenjem so obiskovalci sprejeli tudi letošnjo družinsko adrenalinsko novost - GUSARSKI STOLP, ki z desetmetrskim prostim padcem požene kri po žilah in tudi najbolj korajžnim dvigne raven adrenalina.

Številne goste na poletno Termalno riviero Term Čatež še vedno privabljajo atraktivni gusarski otok, bazen z valovi, otroški vodni park z igrali, vodne drče, slapovi, whirlpooli ter vrsta ostalih atraktivnosti na termalnem vodnem parku z več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih vodnih površin na 10 bazenih.

Novost v letošnji ponudbi je tudi prenovljeni Center zdravja in lepote v hotelu Terme, ki goste navdušuje z novo moderno podobo in jih hkrati s svojo ponudbo prijetno razvaja. Wellness programom so namenjeni novi, sodobno opremljeni prostori: sproščujoče sobe za izvajanje masaž, prenovljene rimsko-irske kopeli, savne s povečano teraso in relaksarijem ter novo savno na prostem, kozmetični salon za nego obraza in telesa.

Nevenka Petan
Služba za odnose z javnostmi
Terme Čatež, d.d.