Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Nov Grand Spa Terme v zadnji fazi prenove

Nov Grand Spa Terme v zadnji fazi prenove

V Terme Čatež in Hotel Terme prihaja nov, naš največji wellness center Grand Spa Terme. Gradbena dela so se pričela konec preteklega leta in so trenutno v zadnji fazi. 

Od 17. 6. do predvidoma sredine julija bo zaradi zaključne faze prenove wellness centra GRAND SPA TERME v Hotelu Terme zaprta recepcija wellness centra in dostop do recepcije.

Goste Hotela Terme in ostale, ki želite koristiti bazene, fitnes in savne prosimo, da v wellness center vstopate iz zunanje strani in sicer levo, od glavnega vhoda v Hotel Terme, v smeri bazenov.

Do ponovnega odprtja savn v GRAND SPA TERME imajo vsi gostje Hotela Terme možnost enega vstopa dnevno v Wellness riviero – novo oazo savn (v zimske Termalni rivieri).

Po odprtju novega GRAND SPA TERME, bodo vsi gosti Hotela Terme imeli neomejen BASIC vstop (koriščenje notranjega in zunanjih termalnih bazenov ter fitnes centra).

Doplačilo za dnevni PREMIUM vstop (za osebe nad 15 let), ki vključuje tudi vstop v prenoveljene savne, znaša:

  • PONEDELJEK - ČETRTEK: 20€/osebo oz. 25€/osebo za goste ostalih objektov Terme Čatež
  • PETEK - NEDELJA & PRAZNIKI: 30€/osebo oz. 35€/osebo za goste ostalih objektov Terme Čatež.

Več o novem, razkošnem wellness centru Grand Spa Terme, si lahko preberete tukaj.

Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje in sodelovanje. Za vse dodatne informacije smo na voljo na recepciji Hotela Terme.

Želimo vam prijetno bivanje,

Terme Čatež d.d.