Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Februar v znamenju pusta in šolskih počitnic

Februar v znamenju pusta in šolskih počitnic
Februar je tukaj in letos s seboj prinaša dodaten dan za zabavo, praznični kulturni dan, pustno rajanje in težko pričakovane zimske počitnice za vse slovenske šolarje. 

Zimske počitnice so čas veselja in razigranosti, ki ga šolarji nestrpno pričakujejo, saj prinaša počitek od šolskih klopi in skok v svet zabave in smeha. V Termah Čatež smo pripravili posebno ponudbo za preživljanje zimskih počitnic v največjem vodnem parku v tem delu Evrope z možnostjo bivanja v hotelih ali apartmajih. Vse, ki boste zimske počitnice preživeli v naši družbi, pa čaka tudi nepozabna otroška animacija, ki bo trajala od 16. februarja do 3. marca, seveda pa nismo pozabili niti na pust in pustno rajanje. 

Ves seznam dogodkov smo združili v spodnji povezavi. 

Preživite februar s prijatelji in družino v Termah Čatež in počitniške in praznične dni napolnite s smehom, ustvarjalnostjo in nepozabnimi doživetji, ki bodo ostala v otroškem spominu še dolgo po koncu počitnic.