Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Vaša nova oaza sprostitve

Vaša nova oaza sprostitve

Jesen v Termah Čatež prinaša čudovito novost za vse željne jesenskega razvajanja – Wellness riviero, ki na 1000 m2 ponuja edinstveno wellness doživetje.

Nova oaza savn, ki se nahaja v sklopu največjega vodnega parka pri nas, zimske Termalne riviere, nudi razkošje, umiritev in popolno sprostitev po napornem dnevu, stresnih delovnih obveznostih in odlično priložnost, da ustavite čas in si namenite nekaj trenutkov samo zase in za svoje dobro počutje.

Wellness riviera je prostorno in elegantno zasnovan wellness center s petimi različnimi savnami (solna, turška parna, ekstremna, velika finska in IR savna), na zunanji terasi pa vas pričakuje še biozeliščna finska savna in zeliščni vrt, s pogledom na mogočna drevesa in modro nebo.

Whirlpool, ohlajevalni bazen in velik topli masažno-sprostitveni bazen bodo sprostili telo, relaksarij, intimni separeji z ogrevanimi klopmi, hladne in tople kopeli za noge ter prostor ob notranjem kurišču nudijo prijetno toploto, ledena fontana potrebno ohladitev, lounge kotiček in vodne postelje pa popolno harmonijo. Na voljo je tudi kotiček za osvežitev z napitki in sadjem.

Wellness Riviera je edinstvena oaza sprostitve in regeneracije za vrhunsko wellness izkušnjo. Obiščete jo lahko vsak dan, med 11. in 21. uro, cena 3-urne vstopnice za hotelske in zunanje goste je 25€ med delovniki oz. 35€ med vikendi in prazniki, najboljšo ceno celodnevne vstopnice pa si lahko zagotovite z nakupom e-vstopnice. Več informacij je na voljo tukaj.