Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Obvestilo o stanju po poplavah

V Termah Čatež smo zaradi neugodne vremenske slike, visokega nivoja podtalnice in visokih pretokov reke Save od petka, 4. avgusta do nedelje, 6. avgusta ustavili obratovanje bazenov v poletni in zimski Termalni rivieri.

Z usklajeno akcijo pripadnikov civilne zaščite, gasilcev, predstavnikov občine Brežice ter drugih prostovoljcev, za kar se vsem iskreno zahvaljujemo, smo uspeli preprečiti nepopravljivo škodo, tako da so se 7. avgusta, ponovno odprli bazeni v poletni Termalni rivieri. Posebne učinke bomo odpirali postopoma, razen Bumeranga in Termalne formule, ki sta že delujoča. 

Zimsko Termalno riviero ponovno odpremo 9. avgusta okoli 12. ure, s kupolo B, kupoli A in C bosta odprti do konca tedna. 

Delamo vse, kar je v naši moči, da bo Termalna riviera v celoti ponovno odprta. Zahvaljujemo se vam za potrpežljivost in razumevanje. Veselimo se ponovnega snidenja! Spremljajte nas na naših družbenih omrežjih za aktualne informacije.