Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Vstopnice za poletno vodno zabavo v največjem vodnem parku v osrednji Evropi po NAJ ceni - sedaj na spletu!

Vstopnice za poletno  vodno zabavo v največjem vodnem parku v osrednji Evropi po NAJ ceni - sedaj na spletu!

Poletje je tukaj in z njim tudi najbolj tropska vodna zabava v Termah Čatež, kjer gostom vedno pripravljamo obilo novosti in presenečenj, tokrat v digitalni obliki. Ceno vstopnice si lahko odslej izberete kar sami, saj le-ta varira glede na vreme, zasedenost in dan v tednu. Vstopnice za največji vodni park v osrednji Evropi enostavno in hitro kupite kar preko spletne strani Term Čatež! S tem si lahko zagotovite najugodnejšo ceno na izbrani dan obiska ter hitrejši vstop brez čakanja v vrsti pred blagajno. Novost je tudi Combo vstopnica, ki omogoča neomejen obisk tako poletne kot zimske Termalne riviere in je odlična izbira za letošnje muhasto vreme in popolno doživetje za nepozabno poletje.

Poletni čas pa je tudi čas druženj, zabav in obdarovanja. Premierno in prvič v Sloveniji lahko doživetje podarite takoj! E-darilni bon, ki velja za koriščenje vseh storitev Term Čatež na vseh lokacijah, lahko sedaj kupite tudi preko spleta in ga s storitvijo print@home tudi takoj dobite.

Obdarujte z najlepšim darilom - doživetjem - in pričarajte dragi osebi nasmeh na obraz.

Več informacij in nakup vstopnic in darilnih bonov najdete na povezavi https://ticket.terme-catez.si/.

Dobrodošli v svet neomejene zabave, svobode in družine. Dobrodošli v Terme Čatež.