Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Kraljevi grižljaji v Restavraciji 1444

Kraljevi grižljaji v Restavraciji 1444
Restavracija 1444/Mokrice, ki je letošnjo pomlad ponovno odprla svoja vrata, vabi v svojo družbo s prenovljeno kulinarično ponudbo in teraso s pogledom na zeleno oazo. 
Kraljevi grižljaji, hitri ali počasni, so na voljo vsak dan, med 8. in 22. uro. Pridružite se nam na omamno dobrih zajtrkih, poslovnih kosilih, prigrizkih ob bogati ponudbi vin in penin ali romantični večerji. Rezervacije sprejemamo na telefonski številki 07 457 42 50. 

Pred obiskom restavracije vas vabimo na partijo golfa na kar 66 ha ali na sprehod po angleškem parku, ki šteje več kot 200 zelenih pomladi. Po končanem obisku pa se lahko podate na neomejeno vodno zabavo v poletni in zimski Termalni rivieri v Termah Čatež, ki je od gradu Mokrice oddaljena le 5 minut vožnje in velja za največji vodni park v centralni Evropi.

Vabljeni na Mokrice Castle Estate vsak dan v letu. Svojo namestitev v Mokrice Forest Hotelu Ali Mokrice Family Suites lahko rezervirate tukaj.