Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

James Bond 007 prihaja v Terme Čatež

James Bond 007 prihaja v Terme Čatež
V Terme Čatež prihaja najbolj adrenalinski, strasten, nepopustljiv in šarmanten angleški agent, James Bond. Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo dobila novo nadaljevanje, saj se na velika platna po petih letih vrača tajni agent James Bond. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 bo znova upodobil Daniel Craig, kar bo zanj že peta (in zadnja) vloga tajnega agenta.


Agent 007 se bo z novim filmom "Ni čas za smrt" (No time to die) v večnamenski dvorani Hotela Toplice, predstavil kar dvakrat. Prvič že v torek, 26. oktobra, nato pa še v soboto, 30. oktobra ob 19.30 uri. Cena vstopnice je 8€ za odrasle in 6€ za otroke. Vstopnice so na prodaj vsak dan na vseh recepcijah hotelov Term Čatež ter 30 minut pred predstavo na blagajni večnamenske dvorane. 

Na naših socialnih omrežjih bomo za vsak termin v nagradni igri podarili 5 vstopnic, zato nas spremljajte tudi na našem Facebook in Instagram profilu za možnost brezplačnega ogleda. 


*Vstopnice ni možno kupiti z BON21. **Z veljavnimi ukrepi Vlade RS in NIJZ je potrebno za vstop v dvorano zagotavljati enega od PCT pogojev.