Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Komedija Matjaža Javšnika "Striptiz" 23. in 29. oktobra v Termah Čatež

Komedija Matjaža Javšnika "Striptiz" 23. in 29. oktobra v Termah Čatež
Smeh je pol zdravja! Pridružite se nam na komični gledališki predstavi "Striptiz" Matjaža Javšnika, ki bo 23. 10 in 29. 10. 2021 ob 20. uri, potekala v večnamenski dvorani Hotela Toplice v Termah Čatež. Po predstavi za vse generacije, ki vas bo nasmejala do solz, bo sledilo nagradno žrebanje vstopnic in možnosti fotografiranja z igralcem v foto kotičku. 

Vstopnice so v predprodaji na voljo na telefonski številki 040 336 672, preko spletne strani www.kingkongteater.si ali na dan predstave med 18. in 20. uro, na blagajni pred večnamensko dvorano. Cena vstopnice je 13€, za goste Term Čatež pa 10€ za odrasle osebe in 5 za otroke do 15. leta starosti. 

11. oktobra kliknite na naš Facebook profil in sodelujte v nagradni igri, v kateri bomo podarili 5 vstopnic za vsako predstavo. 

Preživite nasmejan večer v družbi enega najbolj zabavnih slovenskih komikov. 

*Za ogled predstave je po veljavnih ukrepih Vlade RS obvezno izpolnjevanje PCT pogoja. 
V Zdravstvenem centru Term Čatež je na voljo samoplačniško testiranje z HAGT testom v višini 25€ na osebo, potrebna je predhodna najava.