Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Novinarska konferenca "Gradov Posavja"

Novinarska konferenca "Gradov Posavja"
Na 3. novinarski konferenci neformalnega združenja gradov Posavja so na gradu Mokrice predstavniki šestih gradov predstavili aktivnosti preteklega kot tudi tekočega leta.

Kot glavno aktivnost, na katero so predstavniki šestih gradov - Galerije Božidar Jakac Kostanjevica na Krki, ki upravlja nekdanji samostan v Kostanjevici na Krki, Kozjanskega parka, ki upravlja grad Podsredo, Kulturnega doma Krško, ki upravlja grad Rajhenburg, KŠTM Sevnica, ki upravlja grad Sevnica, Posavskega muzeja Brežice, ki upravlja grad Brežice in Term Čatež, ki so lastnice gradu Mokrice, najbolj ponosni, je lansiranje skupne SPLETNE PREDSTAVITVE. Njen cilj je povečevanje prepoznavnosti ter skupnih in posameznih zgodb 'Gradov Posavja' , in sicer lokalno in globalno po svetu, zato se že tesno povezujejo s Slovensko turistično organizacijo in njenimi predstavništvi v tujini.

Vabljeni na virtualni grajski sprehod po slovenski različici, ki je dostopna na gradoviposavja.si in angleški na castlesofposavje.com.