Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Naj kamp 2018

Naj kamp 2018
Kamp***** Terme Čatež ponovno med najboljšimi slovenskimi kampi

V letošnji akciji spletnega portala http://www.avtokampi.si/ je kamp Terme Čatež v kategoriji večjih slovenskih kampov z osvojeno srebrno nagrado potrdil sloves enega NAJboljših slovenskih kampov. Vsako leto se lahko pohvalimo z rastjo nočitev navdušencev nad zdravilnimi termalnimi vodami in ljubitelji bivanja v naravi. Številne nagrade so odraz tako novih investicij Term Čatež na tem področju, kakor tudi  zadovoljstva gostov, slednje pa pomeni tudi stalno obvezo in nadzor kvalitete storitev s strani Term Čatež.

Z letošnjo pomladjo smo razširili površino za sodobne nomade, ki jih pričakujemo v kompleksu Terme Village. Gre za prenovo in razširitev dela Term Čatež (lokacija Čatež), ki obsega kamp za avtodome in klasična kampirna mesta, apartmajsko naselje, naselje mobilnih hišk, Indijansko vas in Gusarski zaliv. Ob novem vhodu in recepciji Term Village je novost tudi prodajalna, postajališče za avtodome ter polnilci za električna vozila.

Kamp Terme Čatež***** se lahko pohvali tudi z naslednjima nagradama, prejetima v letošnjem letu:

  • Nizozemski avtoklub ANWB in priznano nemško avtomobilsko združenje ADAC sta za leto 2018 že devetič zapored ocenila kamp Terme Čatež kot enega najboljših slovenskih kampov (z oceno 4,5).
  • Tour operator Vacanceselect je na največjem sejmu v Beneluxu - Vakantiebeurs - Termam Čatež podelil prvo mesto in prestižni naslov v kategoriji 'GLAMPING EXPERIENCE AWARD'.