Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Termalno nogometno središče – nova baza NK OLIMPIJE

Termalno nogometno središče – nova baza NK OLIMPIJE

Že vrsto let naj kopališče z unikatno Termalno riviero, naj-destinacija za vse generacije, poletje 365 dni v letu, adrenalinske in aktivne počitnice …

VSE TO so TERME ČATEŽ -  a še VELIKO VEČ.

Bogata športna zgodovina se je pisala in se piše na čateških poljih z izviri termalne vode. Matjaž Smodiš, Uroš Zorman, Peter Mankoč - in skupni poletni mladinski in otroški kampi v Termah Čatež. Slovenska košarkarska in rokometna reprezentanca - obe uspešni po pripravah v Termah Čatež. Prav tako številni plavalci, rokometaši, košarkarji, odbojkarji, karateisti iz različnih koncev sveta. In - ne pozabimo na Mokrice in igrišče za golf - šport, ki bo premierno na naslednji olimpijadi!

Kaj pa nogomet?

Vsak še pomni izjemno uspešne in prav tako odmevne športne zgodbe hrvaške reprezentance in Term Čatež.

V zadnjih letih pišemo zgodbe z beograjsko legendo - FK Crvena zvezda, ob pomoči lokalnega okolja - NK Krško in Zavoda za šport Brežice. Zaradi povečanega zanimanja nogometnih ekip, smo se lani odločili za novo investicijo v lastno nogometno igrišče, letos še dodatni teren za treninge.

Nogometaši Katarja, Saudske Arabije, Azerbajdžana, Rabotničkega, Sarajeva, Žiline, Karpaty, Slobode Tuzla, Regensburga, Celja in Olimpije in mnogi drugi… so bili več kot zadovoljni s pripravami v termalni metropoli Term Čatež.

Najnovejša zgodba je zeleno-bela, 'zmajska', z NK Olimpijo. Sodelovanje, s katerim Terme Čatež postajajo nova baza in trenažni center za priprave kluba ter hkrati lokacija za izvedbo otroških in mladinskih kampov NK Olimpije.

Gospod Mandarić in gospod Petan sta po podpisu pogodbe nazdravila na uspešen začetek skupne zgodbe kar v samem 'središču' zgodbe – na nogometnem terenu v Termah Čatež.

Preostane le, da že sedaj na svojem telefonu pokukate na 'novo preoblečeno' spletno stran Term Čatež in pravočasno rezervirate svojo 'navijaško sobo' – za vso družino.

 

Služba za odnose z javnostmi
Terme Čatež d.d.