Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Znova vroč vrhunec dirkaškega vzdušja

Znova vroč vrhunec dirkaškega vzdušja

Znova vroč vrhunec dirkaškega vzdušja

Sončna sobota, 20. avgusta, je bila v Termah Čatež še bolj vroča in napeta, saj so Terme Čatež ponovno postale najbolj vroče dirkališče tega poletja …

Doživeli smo  pravo dirkaško vzdušje na sedaj že tradicionalni, peti finalni dirki Termalne formule za Veliko nagrado Term Čatež 2016. Napeto dirko sta komentatorsko izjemno doživeto povezovala voditelja – Miha Deželak in Iztok Gustinčič.

Adrenalinsko igralo - »TERMALNA FORMULA«, ki je namenjeno vrhunski vodni tekmi in zabavi, je tako kot v lanskem letu tudi letos resnično navdušila staro in mlado.  

Letošnje finalne dirke, so se lahko udeležili vsi dnevni zmagovalci. Za naslov najboljšega so se potegovali pari v treh kategorijah z možnostjo osvojitve glavne nagrade - 365 vstopov na Termalno riviero. V kategoriji A (odrasel + otrok) sta zmagala Blaslov Mateo in Blaslov Alen s časom 15,30 sek. Najboljša v kategoriji B (2 otroka) sta bila Šalamon Tilen in Šalamon Marko s časom 17,80 sek. Kovačič Bojan in Kovačič Barbara pa sta zabeležila čas 14,90 sek in zmagala v kategoriji C (odrasli). 

Sicer pa bo vrisk navijačev in »škripanje« gum še vedno slišati na poletni Termalni rivieri, saj se bodo kopalci vse do konca septembra lahko potegovali in izboljšali svoj rezultat.

Se vidimo na Veliki nagradi 2017!