Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Nogometno obarvano poletje s Crveno zvezdo

Nogometno obarvano poletje s Crveno zvezdo
Rdeče bela ekipa beograjske Crvene zvezde je tudi to poletje na rednih pripravah v Termah Čatež.

Preteklo leto so prav oni premierno odprli nogometno igrišče Term Čatež, ki leži neposredno ob hotelu in kjer tudi letos vsakodnevno trenirajo. Preizkusili so tudi letošnjo novost – igro na novem terenu za treninge. 

»Vsekakor bomo dali ekipi vso potrebno energijo in nanje prenesli moč zdravilnih termalnih čateških vod. Prepričana sem, da bodo tudi tokrat, po odhodu iz Term Čatež, odigrali vrhunske tekme in povedli klub v Evropo, kamor tudi sodijo,« dodaja Alenka Mokrovič Pogačar, svetovalka uprave za marketing.

»Naš klub se tudi to leto pripravlja za novo sezono v Termah Čatež. Vsi v klubu smo izjemno zadovoljni s pogoji v teh priznanih termah, od koder smo tudi začeli pot k uvrstitvi v Ligo prvakov. Lahko se samo zahvalim ekipi v Termah Čatež, ki nam je omogočila takšne odlične pogoje. Tukaj imamo odličen wellness center, nogometni teren je blizu hotela. Upam, da bomo izkoristili to moč termalnih vrelcev, presenetili in se uvrstili v Ligo prvakov,« je komentiral Miodrag Božovič na današnji tiskovni konferenci v Termah Čatež.

Sicer pa za odigravanje tekem ob morebitni zasedbi igrišča v Termah Čatež poteka sodelovanje z Zavodom za šport Brežice, kakor tudi z Nogometnim klubom Krško.

Ob zaključku priprav bo letos sodelovanje s Crveno zvezdo še posebno nadgrajeno. Kot je bilo že najavljeno februarja na tiskovni konferenci v Beogradu, bo 16. – 23. julija v Termah Čatež potekal 1. mladinski nogometni kamp Crvene zvezde na teh prostorih.