Dogodki in novice - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"
Dogodki in novice

Mi gremo... In vi?

Mi gremo... In vi?
Terme Čatež in nogometni klub Crvena zvezda so še enkrat skupaj potrdili svoje odlično sodelovanje!

V sklopu beograjskega turističnega sejma, na katerem se najbolj prepoznavna turistična destinacija Terme Čatež  že tradicionalno predstavlja, se je v petek, 19. februarja ob 12.00 v press centru sejma odvila novinarska konferenca na temo povezovanja športa in termalnih užitkov.

Poleti 2016 bo namreč prvič v Sloveniji premierno izveden 1. mladinski nogometni kamp Crvene zvezde v Termah Čatež.
 
'Od 17. – 23. julija se bodo na nogometnem igrišču Term Čatež  odvijali treningi in tekme mladih 'rdeče-belih' upov. Kamp je namenjen otrokom celotne regije. Poleg strokovnih trenerjev s strani Crvene zvezde se bodo kampu priključila tudi nekatera legendarna nogometna imena', je zaupala Alenka Mokrovič Pogačar, svetovalka uprave za marketing.

Terme Čatež bodo s kampom še poglobile sodelovanje z 'rdeče-belim' klubom, s katerim jih sicer vežejo tudi zimske in poletne priprave prve ekipe kluba.

Poleg nogometnih ekip, ki sedaj zaradi edinstvenega terena v Termah Čatež lahko trenirajo  '365 dni v letu',  je
čateška termalna metropola že dalj časa tudi zelo zaželena destinacija klubov različnih športne zvrsti. Poleg
plavalnih klubov, ki se pripravljajo v bazenih Termalne riviere v Čatežu in na slovenski obali, v Aquaparku Žusterna, so v Termah Čatež redni gostje tudi košarkarji, rokometaši, karateisti, …

Pri dodatnih terenih in dvoranah se Terme Čatež povezujejo z Zavodom za šport in občino Brežice, kjer imajo tako vse športne ekipe zagotovljene najkvalitetnejše športne storitve.