Poroka - Terme Čatež

Poroka

        Sklenitev zakonske zveze je enkraten življenjski dogodek, ki nam ostane v spominu vse življenje. Grad Mokrice je kraj, kjer lahko uresničimo vaše sanje o poročnem dnevu. Zakon, sklenjen na Gradu Mokrice je trden in traja večno, tako kot je trden in večen sam grad. 

Recite »DA« v objemu srednjeveškega Gradu Mokrice!

»V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.«

Janus Arony

Organizacija poroke

Poroka na 1001 način

Ideje za organizacijo poroke na Gradu Mokrice so neskončne … Vožnja s kočijo, poroka ob zvokih citer, nočna okrasitev gradu z baklami, ognjemet … Zaprita oči in si zamislita vajin sanjski poročni dan. Vse drugo prepustita nam. Pričnita vajino poročno slavje že dan pred velikim dogodkom. Za vaju in vajine svate smo pripravili dvodnevno poročno slavje, ki ne bo pustilo ravnodušnih še tako zahtevnih svatov.

Naši slaščičarski mojstri lahko poskrbijo za vajino poročno torto. Zaupajta nam tudi izdelavo cvetlične dekoracije in poročnega šopka.

Z veseljem vama svetujemo tudi pri izbiri glasbe in fotografa, ki bo ovekovečil vajin poročni dan.

Lokacije porok

Poročna dvorana

Dahnita »da« v okrogli Viteški dvorani grajskega stolpa in zapišita pričetek vajine nove zgodbe pod oboki svečano okrašenega poročnega prostora na Gradu Mokrice. Poleg grajske poročne dvorane vam romantično okolje gradu ponuja veliko idej za izvedbo vašega sanjskega dne.

Grajski park in dvorišče

Poroka na prostem – v bolj sproščenem ozračju in v poletni vedrini – da srečnim trenutkom še poseben čar. Nič veličastnejšega ni, kakor priseči zvestobo ljubljeni osebi v parku, v senci dvestoletnih platan ob kapeli sv. Ane in pričanju štirih kipov, ki upodabljajo letne čase narave in življenja. Z mogočnimi grajskimi zidovi obdano grajsko dvorišče je čudovit kraj za prisego večne zvestobe. Tu se pišejo zgodbe že tisoče let. Zapišita jo še vidva, zagotovo vama bo ostala v nepozabnem spominu.

Golf poroka

Poroka na zelenici, razkošje v travi ... Obljubita si zvestobo ob golf igrišču na edinstven način. Nazdravita s kozarčkom penine in uživajta v priljubljenem športu tudi na svoj poročni dan.

Sanjski paketi za mladoporočenca

Naj se mini medeni tedni pričnejo

Preživita poročno noč v sobanah, pod mogočnimi arkadami mokriškega gradu, in pozdravita jutro v osrčju neokrnjene narave, daleč stran od mestnega vrveža. V bližnjih Termah Čatež si privoščita sprostitev v razkošju termalnih voda in nepozabne užitke v edinstvenih rimsko-irskih kopelih. Dan zaključita z romantično večerjo ob svečah, kjer kulinarični mojstri grajske restavracije ustvarjajo pravo baročno razkošje okusov …

Grajski paket za mladoporočenca

Doživita udobje – kot nekoč graščaki – v grajskem razkošju, kjer skrivajo grajski zidovi zgodbe preteklosti in večnih ljubezni. Naj bo vajin prvi skupni zajtrk kraljevski, naj ne zmanjka razvajanja ...

Wellness presenečenja za mladoporočenca

Za mladoporočenca smo v Centru zdravja in lepote pripravili različne wellness programe.

Vabimo vaju tudi na ostale sprostitvene programe v enega izmed naših wellness centrov ali v Savna park.

Dnevi pred poroko, leta po poroki

Če se želita od samskega stanu posloviti, kot se spodobi, organizirajta tudi dekliščino ali fantovščino. Lahko se pustita presenetiti z zabavo, ki vama jo pripravijo vaši prijatelji v Termah Čatež. Poskrbeli bomo za vse, vama pa preostane le uživanje v vajini »samski« zabavi! Po letu, dveh ... ali desetih vaju vabimo, da se vrneta na Grad Mokrice in vajino obletnico poroke praznujeta v razkošju grajskega ambienta.

Mokrice Castle Estate
Rajec 4
SI – 8261 JESENICE NA DOLENJSKEM
SLOVENIJA