Golf suite*** - Terme Čatež

Golf suite***

Spoštovani,

V poletju 2021 je nastanitev in rezervacija možna v Depandansi hotela gradu Mokrice in v Golf suitah Mokrice. Nastanitev v gradu Mokrice ni mogoča.

Hvala za razumevanje. Dobrodošli na Mokricah !

Sredi grajskega parka je Golf klubska hiša, kjer lahko bivate v Golf suitah***. Suite so idealna namestitev za igralce golfa, saj se nahajajo v neposredni bližini igrišča za golf.


Namestitev

Suita

Opis in oprema suite (velikost 42 m2):

  • francosko ležišče
  • možnost namestitve dodatnega ležišča – dvosed 
  • kopalnica s prho, WC, fen
  • telefon
  • SAT TV

Wellness

Center zdravja in lepote

V Centru zdravja in lepote v Hotelu Terme vam ponujamo različne masaže in termalne programe za dobro počutje, ohranjanje zdravja in utrjevanje dobre forme.
 

Gostinska ponudba

Restavracija

V grajski restavraciji vas razvajamo z razkošnimi in mamljivimi jedmi prijetnih vonjev in bogatih okusov. Tu se lahko predate romantični večerji ob svečah v dvoje, se odločite za osebno praznovanje, povabite poslovne partnerje ali priredite družabni dogodek. Kulinarični mojstri vam pričarajo baročno razkošje okusov jedi iz divjačine, sladkovodnih rib in druge izbrane ponudbe, ki vas popeljejo v čase grajskih gospa in gospodov. Grajska restavracija sprejme do 120 gostov. V ambientu okrogle »kristalne dvorane« s čudovitim pogledom na park in golf igrišče uživajte ob izbranih jedeh in nazdravite s prijatelji ali poslovnimi partnerji.

Vinska klet

Dovolite nam, da vas povabimo v grajsko vinsko klet s ponudbo več kot 80 različnih vrst najboljših slovenskih vin. Degustirajte vina in nazdravite s svojimi poslovnimi partnerji ali prijatelji. Grajski vinski svetovalci vas popeljejo v svet izbranih vinskih okusov treh slovenskih vinorodnih dežel in ponudijo tudi domačo mokriško viljamovko.

Golf klubska hiša

Prijetna restavracija v Golf klubski hiši s teraso nudi edinstven pogled na slikovito 18. igralno polje golf igrišča. Restavracija s teraso sprejme do 120 oseb (notranji del restavracije sprejme do 60 gostov). S terase lahko spremljate zaključek igre golfa, poklepetate s prijatelji in se družite ob prijetnem kosilu. Ob vikendih uživajte ob dobrotah z žara, jedeh iz »klubskega lonca« in čateških sladicah.

Priporočamo

Top ponudba

Hotel Golf grad Mokrice
Rajec 4
SI – 8261 JESENICE NA DOLENJSKEM
SLOVENIJA