Golf - Terme Čatež

Golf

Golf užitki na zelenicah pod srednjeveškim obzidjem!

Pod srednjeveškim obzidjem Gradu Mokrice se sredi stoletnih grajskih gozdov na 47 hektarih razprostira igrišče za golf z 18 igralnimi polji. Svetovno znan arhitekt Donald Harradine je optimalno oblikoval eno najbolj razgibanih igrišč, ki je pravi izziv za izkušene igralce in začetnike. Peto polje (PAR 4) je med golfisti znano kot eno najbolj zahtevnih v tem delu Evrope. Igralna polja sledijo naravni konfiguraciji dolenjskih gričev in ponujajo prijeten pogled na razgibano gričevnato pokrajino. Urejena so med gozdovi, slikovitimi nasadi hrušk, prečkajo 200-letni angleški park in igralca preizkušajo z vrsto naravnih ovir, med katerimi je tudi jezero. Veličasten pogled na grad se odpre na 10. igralnem polju. Igra se konča pri Golf klubski hiši.

Ponovno odprtje golf igrišča Mokrice

Vse amaterske, profesionalne in strastne golfistke in golferje, z veseljem obveščamo, da se naše golf igrišče v edinstvenem zelenem okolju gradu Mokrice, ponovno odpira v petek, 18. marca. Prvih 9 lukenj bo za igranje golfa čakalo na vas, preostalih 9 pa dva tedna kasneje, v petek, 1. aprila. 

Vabimo vas, da se nam ponovno pridružite v golf užitkih, pod srednjeveškim obzidjem Gradu Mokrice, sredi stoletnih grajskih gozdov in uživate na kar 47 hk igrišča.


Drage golfistke in golfisti,

golf igrišče Mokrice je odprto. 

DOBRODOŠLI!

****

Na golf igrišču Mokrice lahko pri plačilu storitev koristite tudi turistične bone. 

Preberite več tukaj.


Demo day in tečaj golfa

Pridružite se šoli golfa ali pa se spoznajte z osnovami igre na naših predstavitvenih dnevih »demo day«. Za izboljšanje tehnike igranja golfa lahko najamete individualnega učitelja golfa. Igra golfa postaja vedno bolj dostopna. Dovoljenje za igranje oziroma klubski hendikep 54 lahko pridobite že za 99 evrov! Opravljen izpit ni več pogoj za igranje.
Demo day je namenjen skupinam, ki si želijo na zabaven način spoznati z osnovami golfa.

Turnirji

Golf igrišče Mokrice gosti številne domače in mednarodne golf turnirje in družabne »matchplaye«. Na željo naročnika pripravimo tudi predstavitveni dan (»demo day«), kjer udeležence podrobneje seznanimo s tem vedno bolj popularnim športom. Na slikovitem 10. igralnem polju našega igrišča organiziramo atraktiven »hole in one show«. Kot gostitelji turnirjev poskrbimo za celotno izvedbo dogodka (priprava štartne liste, obdelava rezultatov, zagotovitev sodnikov …) in kulinarično ponudbo po vaših željah.

Golf klubska hiša

Igra golfa se na Mokricah prične in zaključi pri Golf klubski hiši. Ta ponuja golfistom prijetno restavracijo s sončno teraso in pogledom na 18. igralno polje. Nakupu ali izposoji golf opreme je namenjen Pro shop. V Golf klubski hiši so tudi udobni garderobni prostori.  Ljubitelji golfa lahko zaključite dan v klubski dvorani, namenjeni prijateljskim, družabnim ali poslovnim srečanjem. Po dobri igri golfa in kulinaričnih užitkih v družbi predlagamo oddih v Golf suitah***. Po prenočitvi v neposredni bližini golf igrišča boste naslednji dan že navsezgodaj polni moči zaigrali novo igro.

Priporočamo

Hotel Golf grad Mokrice
Rajec 4
SI – 8261 JESENICE NA DOLENJSKEM
SLOVENIJA