Kulinarika - Terme Čatež

Kulinarika

A la carte restavracija

Grajska restavracija

V grajski restavraciji vas razvajamo z razkošnimi in mamljivimi jedmi prijetnih vonjev in bogatih okusov. Tu se lahko predate romantični večerji ob svečah v dvoje, se odločite za osebno praznovanje, povabite poslovne partnerje ali priredite družabni dogodek. Kulinarični mojstri vam pričarajo baročno razkošje okusov jedi iz divjačine, sladkovodnih rib in druge izbrane ponudbe, ki vas popeljejo v čase grajskih gospa in gospodov. Grajska restavracija sprejme do 120 gostov. V ambientu okrogle »kristalne dvorane« s čudovitim pogledom na park in golf igrišče uživajte ob izbranih jedeh in nazdravite s prijatelji ali poslovnimi partnerji. 

Restavracija

Golf klubska hiša

Prijetna restavracija v Golf klubski hiši s teraso nudi edinstven pogled na slikovito 18. igralno polje golf igrišča in očara z eno najlepših posavskih panoram. Odmik iz vsakodnevnega vrveža na teraso, s katere spremljate zaključek igre golfa, poklepetate s prijatelji in se družite ob prijetnem kosilu. Ob vikendih uživajte ob dobrotah z žara, jedeh iz »klubskega lonca« in čateških sladicah.


Grajska klet

Dovolite nam, da vas povabimo v grajsko vinsko klet s ponudbo več kot 80 različnih vrst najboljših slovenskih vin. Degustirajte vina in nazdravite s svojimi poslovnimi partnerji ali prijatelji. Grajski vinski svetovalci vas popeljejo v svet izbranih vinskih okusov treh slovenskih vinorodnih dežel in ponudijo tudi domačo mokriško viljamovko.
Hotel Golf grad Mokrice
Rajec 4
SI – 8261 JESENICE NA DOLENJSKEM
SLOVENIJA
vsak dan od 8.00 do 19.00