Dostava - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Zdravstveni center target="_top"

Dostava

Pogoji dostave

Naročeno blago dostavlja Pošta Slovenije, d.o.o. Vsa naročila, oddana ob delavnikih do 13. ure, bodo odpremljena najkasneje naslednji delovni dan. Čas za dostavo pošiljke je 2 do 4 dni (dan oddaje + 2 do 4 dni). Če naslovnik ob obisku pismonoše ni bil dosegljiv, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko prevzame na pristojni pošti še osem (8) koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni možno naročiti na naslov poštno ležeče.

Terme Čatež d.d. si bodo prizadevale, da bo kupec prejel pošiljko v čim krajšem času. Po oddaji naročila prejme uporabnik po elektronski pošti potrditev naročila s seznamom naročenega blaga oz. storitve in ceno z DDV + stroški pošiljanja. V potrditvi naročila sta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte, na katera se lahko uporabnik obrne, v zvezi s kakršnimkoli vprašanjem, vezanim na naročilo. Dokument vsebuje tudi številko naročila, ki jo lahko uporabnik uporabi pri morebitni komunikaciji s Termami Čatež d.d.

Stroški dostave

Pri posredovanju naročila se ceni prištejejo stroški pošiljanja blaga.

Cenik za pakete

Masa Cena v EUR z DDV
do 2 kg 4,16
nad 2 kg do 5 kg 5,14
nad 5 kg do 10 kg 6,24

Cenik za priporočeno pošto

Masa Cena v EUR z DDV
Običajna A4 pošiljka - Slovenija 2,0 €
Običajna A4 pošiljka - tujina 5,00 €
Natančen znesek vrednosti poštnine se izpiše pred potrditvijo naročila.