Testiranje "Back-check" - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Termalna riviera target="_top" Zdravstveni center target="_top" Varno v Terme Čatež target="_top"

Testiranje "Back-check"

V Termah Čatež smo edini v Sloveniji opremljeni z napravo za testiranje mišic v vratnem in ledvenem delu hrbtenice.

Dobra aktivacija segmentalnih stabilizatorjev hrbtenice predstavlja predpogoj za uspešno rehabilitacijo in nadaljevalno vadbo splošnih mišic trupa, ki vplivajo na hrbtenico. 

Za analizo vseh mišic trupa, ki vplivajo na hrbtenico, smo v Termah Čatež edini v Sloveniji opremljeni z napravo »Back-check«.

Diagnostika na napravah Dr. Wolff je varna in jo lahko izvajamo tudi v primeru bolečin. Prikaže jasno sliko diagrama moči in posledično tudi aktivacije stabilizacijskih mišic. Na podlagi rezultatov, ki pokažejo morebitne pomanjkljivosti oz. neravnovesje mišične moči, ustrezno usposobljeni terapevti sestavijo individualni rehabilitacijski trening.

Diagnostiko priporočamo na začetku in na koncu rehabilitacije kot tudi za objektivno spremljanje vseh mišic, ki vplivajo na hrbtenico, in sicer predvsem: osebam, ki imajo težave s hrbtenico, mladostnikom v obdobju hitre rasti, rekreativnim in vrhunskim športnikom, ženskam po porodu, s težavami s hrbtenico.


Zdravstveni center Terme Čatež d.d.
Topliška cesta 35
SI – 8250 BREŽICE
SLOVENIJA

Delovni čas: ponedeljek – petek 7.00 -15.00
Na pregled pri zdravniku se lahko naročite osebno: 8.00-13.00 ter telefonsko 12.30 do 14.30.