Zimska Termalna riviera - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Namestitve target="_top" Termalna riviera target="_top" Zdravstveni center target="_top" Doživetja target="_top" Varno v Terme Čatež target="_top"

Zimska Termalna riviera

Spoštovani obiskovalci!

V skladu z veljavnimi ukrepi Vlade RS je obisk Termalne riviere dovoljen le gostom, ki izpolnjujejo pogoj PCT.Več 

Vstop na zimsko Termalno riviero je  za zunanje/dnevne kopalce mogoč le v času od ponedeljka do petka
Vstop za dnevne obiskovalce ni mogoč v času praznikov in šolskih počitnic v R Sloveniji. 


V primeru povečane zasedenosti kopališč so na vseh lokacijah možne kratkotrajne omejitve vstopa.

Hvala za razumevanje in dobrodošli v Termah Čatež !

Na zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijte vodni raj na več kot 6.500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami.  Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

Zanimiva dejstva

Največji pokriti kompleks bazenov Vodni raj na več kot 2.300 m² notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami.
0,2 m Globina otroškega bazena
Savna park V Savna parku vam na 1.500 m² površine ponujamo osem tematsko različnih savn. 1.500 m² površine v savna parku
200 m² Površina bazena pri gusarski ladji
1.100 m² Bazen nepravilnih oblik
31 –33 °C BAZEN Z VALOVI

Vodne atrakcije

Bazeni in atrakcije

Divja reka in tobogan hitreje poženeta kri po žilah še tako pogumnim junakom, uživanje v bazenu z valovi je le še pika na i v sproščanju od vsakdana. V bazenu nepravilnih oblik najdete na masažnih ležiščih, v whirpoolih ali pod slapovi svoj kotiček vsi, ki se radi razvajate. Prepustite se hitremu vodnemu toku. Drevo doživetij z grmenjem in dežjem pričara občutek prave tropske nevihte. Ujemite svoj val na progi za deskanje, spustite se po atraktivnem toboganu skakalnica ali pa po toboganu kamikaza.  

Deskanje na valovih zimske Termalne riviere

Bodi drzen in se preizkusi v deskanju na valovih!

Za najmlajše

Najmlajši radi čofotajo v otroškem bazenu in se zabavajo v igralnem kotičku. Doživite čarobni svet gusarjev na gusarski ladji ob gorečem mestu in poiščite skriti zaklad.

Povezava z zunanjimi bazeni

Pogrešate modro nebo in sonce nad sabo? Zaplavajte skozi prehod v zunanji del bazena z vodno gobo ali pa se vanj spustite po »black-hole toboganu« s svetlobnimi učinki.

Ko vas premami poletno sonce, vas le povezovalni most loči do nadaljevanja kopanja na poletni Termalni rivieri.

Gostinska ponudba

Samopostrežna restavracija

Ko vas vodni užitki utrudijo, si povrnite energijo z okusnim obrokom v samopostrežni restavraciji zimske Termalne riviere. V bogati gostinski ponudbi izbirajte med številnimi okusnimi jedilniki, osvežilnimi pijačami in domačim sladoledom. Posladkajte se s čateško kremno rezino ali izberite kaj iz sladke ponudbe naše slaščičarne.

Pri bazenu z valovi se osvežite s hladno pijačo ali kavico in si potešite lakoto s sendvičem.

Restavracija Grill

Po prijetnem dnevu na Termalni rivieri vas vabimo v restavracijo Grill. Preizkusite slastne jedi z žara, najboljše pizze, sestavite si solato ali izberite jedi po naročilu.

Slaščičarna Urška

Za sladokusce je obvezna smer okrepčevalnica Slaščičarna Urška.

Wellness

Sprostite se

Ljubiteljem savnanja priporočamo obisk Savna parka z osmimi različnimi savnami, tremi solariji in več bazenčki. Privoščite si tudi Berna masaže telesa.

Ugodnosti

Lojalnostni program

Zvestoba, ki zabava in nagrajuje!
KARTICA ZVESTOBE - 6 + 1 GRATIS

Na Termalni rivieri ponujamo za vse vas, naše zveste kopalce  – KARTICO ZVESTOBE! Za 6 zbranih termalnih kapljic, ki jih prejmete ob nakupu vstopnic* za zimsko ali poletno Termalno riviero (1 vstopnica = 1 termalna kapljica) vam PODARIMO BREZPLAČEN VSTOP na zimsko ali poletno Termalno riviero.

* Velja za vse vrste vstopnic iz rednega cenika, razen za skupinske vstopnice, vstopnice z že vključenimi popusti, vstopnice v predprodaji in vstopnice za Savna park. Kartico zvestobe za zbiranje termalnih kapljic prejmete na blagajni zimske ali poletne Termalne riviere, ob nakupu vstopnic.

Top ponudba

Dogodki in novice

Terme Čatež d.d.
Topliška cesta 35
SI – 8250 BREŽICE
SLOVENIJA
Odprta vsak dan v letu:
od 9:00 do 21:00 ure