Zimska Termalna riviera - Terme Čatež

Zimska Termalna riviera

Dobrodošli v največji vodni park v osrednji Evropi in na neomejeno vodno zabavo 365 dni v letu!

Zimska Termalna riviera je odprta vsak dan, med 9. in 21. uro. 


OBVESTILO O OBRATOVANJU BAZENOV IN ATRAKCIJ NA ZIMSKI TERMALNI RIVIERI V ČASU POLETJA:

- V času poletnih počitnic sta v zimski Termalni rivieri odprti 1. in 2. kupola z vsemi bazeni in atrakcijami ter Gusarska ladja v 3. kupoli. Ostale atrakcije / bazeni v 3. kupoli so zaprti in se odpirajo v poletnem času le v primeru slabega vremena.

- proga za deskanje je zaprta in se ponovno odpre 1.9. oziroma v primeru zaprtja poletne Termalne riviere zaradi slabega vremena. 

- povezovalni most iz zimske v poletno Termalno riviero je zaprt in se ponovno odpira jeseni. 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo na poletno Termalno riviero.

 

Na zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijte vodni raj na več kot 6.500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami.  Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica (trenutno zaprt zaradi vzdrževalnih del) ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

Zanimiva dejstva

Največji pokriti kompleks bazenov Vodni raj na več kot 2.300 m² notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami.
0,2 m Globina otroškega bazena
Wellness riviera V novi Wellness rivieri vas na 1.000 m² površine čaka prava oaza savn in sprostitve. 1.000 m² površine v savna parku
200 m² Površina bazena pri gusarski ladji
1.100 m² Bazen nepravilnih oblik
31 –33 °C BAZEN Z VALOVI

Vodne atrakcije

Bazeni in atrakcije

Divja reka in tobogan hitreje poženeta kri po žilah še tako pogumnim junakom, uživanje v bazenu z valovi je le še pika na i v sproščanju od vsakdana. V bazenu nepravilnih oblik najdete na masažnih ležiščih, v whirpoolih ali pod slapovi svoj kotiček vsi, ki se radi razvajate. Prepustite se hitremu vodnemu toku. Drevo doživetij z grmenjem in dežjem pričara občutek prave tropske nevihte. Ujemite svoj val na progi za deskanje, spustite se po atraktivnem toboganu skakalnica (trenutno zaprt zaradi vzdrževalnih del) ali pa po toboganu kamikaza.  

Deskanje na valovih zimske Termalne riviere

Bodi drzen in se preizkusi v deskanju na valovih!

Za najmlajše

Najmlajši radi čofotajo v otroškem bazenu in se zabavajo v igralnem kotičku. Doživite čarobni svet gusarjev na gusarski ladji ob gorečem mestu in poiščite skriti zaklad.

Povezava z zunanjimi bazeni

Pogrešate modro nebo in sonce nad sabo? Zaplavajte skozi prehod v zunanji del bazena z vodno gobo ali pa se vanj spustite po »black-hole toboganu« s svetlobnimi učinki.

Ko vas premami poletno sonce, vas le povezovalni most loči do nadaljevanja kopanja na poletni Termalni rivieri.

Gostinska ponudba

Lounge Bar Valovi

Popolnoma prenovljeni Lounge Bar Valovi je popoln postanek med eno in drugo vodno vragolijo v zimski Termalni rivieri. Okrepčajte se z okusnimi picami in hot dogi, posladkajte se s palačinkami, mafini, krofki, torticami ali sladoledom in si privoščite kavico, osvežilne pijače in koktajle. Bar Valovi je odprt vsak dan od 10. do 18. ure. 

Samopostrežna restavracija

Ko vas vodni užitki utrudijo, si povrnite energijo z okusnim obrokom v samopostrežni restavraciji zimske Termalne riviere. V bogati gostinski ponudbi izbirajte med številnimi okusnimi jedilniki, osvežilnimi pijačami in domačim sladoledom. Posladkajte se s čateško kremno rezino ali izberite kaj iz sladke ponudbe naše slaščičarne. Pri bazenu z valovi se osvežite s hladno pijačo ali kavico in si potešite lakoto s sendvičem.

Restavracija Grill

Po prijetnem dnevu na Termalni rivieri vas vabimo v restavracijo Grill. Preizkusite slastne jedi z žara, najboljše pizze, sestavite si solato ali izberite jedi po naročilu.

Slaščičarna Urška

Za sladokusce je obvezna smer okrepčevalnica Slaščičarna Urška.

Wellness

Sprostite se

Ljubiteljem savnanja priporočamo obisk nove Wellness riviera, ki na 1000 m2 ponuja popolno oazo sprostitve.

Ugodnosti

Lojalnostni program

Zvestoba, ki zabava in nagrajuje!
KARTICA ZVESTOBE - 6 + 1 GRATIS

Na Termalni rivieri ponujamo za vse vas, naše zveste kopalce  – KARTICO ZVESTOBE! Za 6 zbranih termalnih kapljic, ki jih prejmete ob nakupu vstopnic* za zimsko ali poletno Termalno riviero (1 vstopnica = 1 termalna kapljica) vam PODARIMO BREZPLAČEN VSTOP na zimsko ali poletno Termalno riviero.

* Velja za celodnevne vstopnice iz rednega cenika, z izjemo skupinskih vstopnic, vstopnic z že vključenim popustom, vstopnic v predprodaji. Kartico zvestobe za zbiranje termalnih kapljic prejmete na blagajni zimske ali poletne Termalne riviere, ob nakupu vstopnic.

Top ponudba

Dogodki in novice

Terme Čatež d.d.
Topliška cesta 35
SI – 8250 BREŽICE
SLOVENIJA
Odprta vsak dan v letu:
od 9:00 do 21:00 ure