Mobilne hiške - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Termalna riviera target="_top" Zdravstveni center target="_top"

Mobilne hiške

Neskončna svoboda bivanja v novem kampu Terme village *****. V Termah Čatež vabimo NAZAJ K NARAVI! K brezskrbnemu uživanju počitnic v privlačnih MOBILNIH hiškah Term Čatež. Mobilne hišice so postavljene v zeleno, idilično okolje NAJboljšega slovenskega kampa, tik ob poletni Termalni rivieri. Udoben pogled s senčne terase »čateškega« doma na Termalno riviero in neskončno uživanje ob vznožju gričev Gorjancev, v objemu toplih, zdravilnih termalnih vrelcev, kjer smo zdravilne termalne kapljice ujeli v številnih bazenih največjega vodnega parka na tem prostoru, bo zagotovljen. V kampu goste pričakujejo tudi novi in prenovljeni gostinski lokali, otroška in športna igrišča…

Oprema mobilnih hišic

Velikost 34 m2 + pokrita terasa 18 m2:

  • dve kopalnici (WC, tuš),
  • klima, sat TV, wi-fi,
  • opremljena kuhinja z indukcijsko kuhalno ploščo, mikrovalovno pečico, hladilnikom in zamrzovalnim boksom,
  • 2 spalnici (2 + 3) ,
  • dnevni prostor z raztegljivim dodatnim ležiščem,
  • na terasi: sedežna garnitura + 2 ležalnika.

Gostinska ponudba

Okrepčevalnica Pri kapitanu

Za dobro voljo in polne želodčke v poletni sezoni poskrbi "gusarska posadka" v okrepčevalnici Pri kapitanu.

Restavracija Grill

Si želite počitnice brez kuhanja? Obiščite restavracijo Grill, ki se nahaja v neposredni bližini kampa in poletne Termalne riviere. Njen jedilni list ponuja za vsakogar nekaj – jedi z žara, pice, jedi po naročilu in dnevne menije. Hrano lahko tudi naročite in jo odnesete s sabo ("take away").
Mobilne hiške
Topliška cesta 35
SI – 8250 BREŽICE
SLOVENIJA