Kamp***** - Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Namestitve target="_top" Termalna riviera target="_top" Zdravstveni center target="_top" Doživetja target="_top" Varno v Terme Čatež target="_top"

Kamp*****

Prijetno podnebje v Čatežu zagotavlja užitke kampiranja v naravi vse leto! Odlično urejen kamp z ogrevanimi sanitarnimi objekti, sodobnimi napajalnimi vozli za avtodome in z električnimi priključki na prostorih za kampiranje je v vsakem letnem času prava izbira za sodobne nomade. Kamp je idealen za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic v naravi. Pestra izbira športno-rekreativnih vsebin in animacijski program so zagotovilo, da ni nikomur dolgčas. Za najmlajše so v kampu urejena otroška igrišča. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali pa sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko in rokomet v Indijanski vasi. Pomerite se lahko tudi v košarki na obnovljenem asfaltnem igrišču. V kampu lahko svojo počitniško prikolico postavite tudi za vse leto!

Postajališče za avtodome

V objemu narave, sredi termalnih vrelcev se nahaja postajališče za avtodome.

Urejeno je na asfaltirani podlagi in opremljeno z električnimi priključki 10A.

V neposredni bližini se nahajajo sanitarije s prostorom za praznjenje kemičnega stranišča, tuši in wc-ji ter polnilne postaje za električna vozila.

Postajališča, ki se nahajajo ob recepciji Term Village, so odprta vse leto: vsak dan od 22.00 – 08.00.

 

Cena / avtodom / noč: 17 €

-------------------------------

Doplačila – turistična taksa, prijavnina.


Namestitev

V kampu***** je 250 kamp prostorov za prikolice, avtodome in šotore:

 • 210 standardnih,
 • 40 nadstandardnih ob jezeru.

Kamp prostori, ki obsegajo do 90 m2, so ločeni z grmovnicami in s tem izpolnjujejo visok standard. Opremljeni so z električnim priključkom, posamezni prostori pa tudi s priključkom za vodo. Sanitarni vozli so urejeni v skladu z najvišjimi standardi kategorije petih zvezdic.

BREZPLAČEN WI-FI dosegljiv na večini javno dostopnih točk v kampu.

Značilnosti sanitarnih prostorov

 Značilnosti sanitarnih prostorov v kampu:

 • ogrevani sanitarni prostori
 • dve kopalnici in WC-ja prilagojena za invalide
 • prilagojeni za dojenčke in otroke
 • previjalni prostor za majhne otroke in za preoblačenje dojenčkov
 • možnost najema individualne/družinske kopalnice
 • pomivalni stroji
 • odcejalniki posode
 • pralni in sušilni stroj za perilo
 • prostor za praznenje kemičnih WC-jev
 • prostor za tuširanje hišnih ljubljenčkov
 • vsem letnim časom prilagojen sanitarno-napajalni vozel zagotavlja avtodomom oskrbo z vodo in izpust odpadnih vod

Gostinska ponudba

Restavracija Grill

Za počitniške užitke brez kuhanja vas s svojo pestro gostinsko in kulinarično ponudbo vabi restavracija Grill, ki se nahaja v neposredni bližini apartmajev in kampa. Njen jedilni list ponuja za vsakogar nekaj: jedi z žara, pice, jedi po naročilu in dnevne menije za zajtrk, kosilo in večerjo. Hrano lahko tudi naročite in jo odnesete s sabo (»take away«).

 

 

Vsi gosti kampa Terme Čatež imajo pri koriščenju storitev "CAMPER STOP-a" v Marini Portorož 10 % POPUST (uveljavljanje popusta na osnovi računa iz kampa Term Čatež).

Vsi koristniki "CAMPER STOPA-a" v Marini Portorož si pridobijo 10% popust za koriščenje storitev kampa v Termah Čatež (uveljavitev popusta na osnovi računa camper-stop Marine Portorož).

Kamp Terme Čatež
Topliška cesta 35
SI – 8250 BREŽICE
SLOVENIJA