Wellness - Terme Čatež

Wellness

Wellness je filozofija in življenjski slog: skrb za lastno zdravje in lep videz, aktiven način preživljanja prostega časa, sprehod v neokrnjeni naravi, vonj svežih trav, sproščujoče šumenje morja in tenkočutno zasnovani programi v sodobnih centrih dobrega počutja.

 V Termah Čatež vam je ponudba dobrega počutja vedno pri roki.

Spoštovani gostje,

do predvidoma sredine julija bo zaradi zaključne faze prenove wellness centra GRAND SPA TERME v Hotelu Terme zaprta recepcija wellness centra in dostop do recepcije.

Goste Hotela Terme in ostale, ki želite koristiti bazene, fitnes in savne prosimo, da v wellness center vstopate iz zunanje strani in sicer levo, od glavnega vhoda v Hotel Terme, v smeri bazenov.

Do vključno 25. 7. 2024, imajo vsi gostje Hotela Terme možnost enega vstopa dnevno v Wellness riviero – novo oazo savn (v zimske Termalni rivieri).

Od 26. julija dalje imajo vsi gosti Hotela Terme neomejen BASIC vstop v GRAND SPA TERME (basic vstop vključuje: koriščenje notranjega in zunanjih termalnih bazenov ter fitnes centra).

Doplačilo za dnevni PREMIUM vstop (za osebe nad 16 let), ki vključuje tudi vstop v prenoveljene savne, znaša:

  • PONEDELJEK - ČETRTEK: 20€/osebo oz. 25€/osebo za goste ostalih objektov Terme Čatež
  • PETEK - NEDELJA & PRAZNIKI: 30€/osebo oz. 35€/osebo za goste ostalih objektov Terme Čatež.

Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje in sodelovanje. Za vse dodatne informacije smo na voljo na recepciji Hotela Terme.

Želimo vam prijetno bivanje,

Terme Čatež d.d.

Terme Čatež d.d.
Topliška cesta 35
SI – 8250 BREŽICE
SLOVENIJA