Sladka doživetja - Terme Čatež

Sladka doživetja

Sladicam iz naše slaščičarne se je res težko upreti! Z njimi razvajamo goste, presenečamo svoje najbližje in naredimo dober vtis, pa naj bo to za praznike ali za družbo ob kavi. Naj vas prevzameta vonj in okus čudovitih tortic, odličnih čateških kremnih rezin, slanega peciva, nežnih zavitkov in sadnih pit, domačih sladoledov in drugih sladkih radosti. Vse to in še mnogo več vam pričaramo ob vsaki priložnosti. Ob jutranjem sprehodu vas bo prevzel vonj po domačem kruhu in pecivu, ki prihaja iz naše pekarne.

Kje lahko kupite dobrote iz naše slaščičarne in pekarne?

Naše sladke in slane dobrote lahko kupite ali naročite v okrepčevalnici Slaščičarna Urška ali trgovini Market v Termah Čatež. Tudi ob obisku Brežic se posladkajte z našimi dobrotami v okrepčevalnici Slaščičarna Urška.

Prepričani smo, da naša raznovrstna ponudba skriva sladko presenečenje tudi za vas.

Naročila:

Slaščičarna Urška Brežice

tel: 07 49 61 402
e-mail: urska.brezice@terme-catez.si

 

Slaščičarna Terme Čatež

tel: 07 62 07 818
e-mail: urska@terme-catez.si

Naša ponudba

  • sladice (torte, rezine & zavitki) 
  • drobno slano in sladko pecivo
  • pekovsko pecivo
  • kruh
  • sladoledi

Kremna rezina Čatež

Spomnite se babičinih sladic, tistih, ki se topijo v ustih?... ki so tako polnega okusa, da postane svet okoli tebe obsijan s soncem v vsakem vremenu...in prav takšna je...
so(n)čno rumena, vabljiva
slastna in željena
KREMNA REZINA TERME ČATEŽ
že skoraj pol stoletja!

Popolnoma enaka in nespremenjena tudi dandanes ter skrbno čuvana sladka skrivnost... Je 'made in Terme Čatež' - v celoti izdelana v lastni slaščičarski proizvodnji ! Če je bila v preteklosti namenjena le gostom, ki so se (še s kočijami) pripeljali v Čatež ali na bližnje Mokrice, je dandanes njen sloves veliko večji. Zaradi nje so se in se še vračajo tudi gostje iz Zagreba in okolice. Če pa bi postavili v vrsto vse kremne rezine, ki jih letno izdelamo, bi nastal skoraj častitljivi 14 - tisočak.

Terme Čatež d.d.
Topliška cesta 35
SI – 8250 BREŽICE
SLOVENIJA
ČATEŽ:
8.00 – 22.00

BREŽICE:
pozimi: vsak dan od 8:00 do 22:00
poleti: vsak dan od 8.00 do 21:00