Animacija - Terme Čatež

Animacija

V Termah Čatež s pestro ponudbo animacije poskrbimo, da ni gostom nikoli dolgčas. Vaši malčki lahko ustvarjajo in se zabavajo v mini klubu. Razgibajte se ob jutranji vadbi na Termalni rivieri. Za jutranje zaspance je v poznih dopoldanskih in popoldanskih urah organizirana aquaaerobika v vodi. Večer preživite v prijetnem okolju Tropskega vrta in zaplešite ob prijetni glasbi. Animatorji pa poskrbijo za zabavo vaših otrok v mini klubu.

Mesečni animacijski program

Pestra izbira aktivnosti za otroke in odrasle

  • otroška joga
  • otroški pilates
  • eko delavnice
  • crazy darts
  • aqua fitness
  • aqua pilates

in še veliko več...

Preverite naš program.

Tematski vikendi

Tematski vikendi za velike in male

WATERSLIDE FUN, SALSA FIESTA, WELLFIT ECO VIKEND.... in drugi tematskimi vikendi ...

Škratova zgodba

Poznate škrata Čateža?

Rad se igra z našimi gosti. Še posebej z otroki, ki jim privablja nasmeh na lička. Lahko vas nauči plavati ali igrati golf. Razkrije vam, kako smo v Termah Čatež odkrili zaklad. Ga sprejmete? Obljubil je, da bo skoraj čisto priden – ne nazadnje je le navihan škratek, ki si želi postati vaš prijatelj. Škrat Čatež sedi pred vhodom v zimsko Termalno riviero in pripoveduje zgodbe. Ustavite se za trenutek in mu prisluhnite.
+
Škratova zgodba

Sem Čatež, prav ste slišali - Čatež. Dobro me poznate! Sem iskalec dobre vode. Kjer se prikažem, boste našli dobro, zdravilno in zdravo vodo!  Terme Čatež - tu je moj dom: sredi polj, pod slikovitimi Gorjanci in vinorodnimi bizeljskimi griči, ob rekah Savi in Krki. Tukaj domujem že stoletja, opazujem in se veselim.  Pred dvema stoletjema sem s skal nad Savo opazoval, kako so na površino zemlje privreli prvi izviri tople vode in domačine, ki so v toplih vrelcih blažili trganja v kosteh in se prerojeni hladili v valovih bližnje Save in Krke.

Od tistih časov je minilo kar precej let. Danes ne posedam več na skali nad Savo. Domujem tukaj, sredi čudovitih term, kjer je ujeto vse bogastvo toplih in zdravih voda. Zaplavajte v neštetih bazenih na zimski in poletni Termalni rivieri, v valovih, pod slapovi; sprostite napete mišice v whirlpoolih; prepustite se slasti lenobnega počitka v rimsko-irskih kopelih; poiščite zdravje v termalni vodi - naj postane termalna voda vaša velika navada in razvada. Kadarkoli - poleti in pozimi, ko sonce zlati rumena žita in ko sneg beli okolne griče. Sami ali v družbi vaših bližnjih, na Čatežu bodo poskrbeli za vaše zdravje in dobro počutje.

Gledam vas! Veselim se z vami in uživam v tisočerih kapljicah termalne vode, ki vam prinašajo zdravje, življenjsko moč in veliko zabave in veselja. Hopla! Tale kapljica je moja! Za naslednjih zdravih dvesto let! Tukaj v Termah Čatež!

Posebej veselo je pri nas v času počitnic in praznikov, ko pripravimo še bolj pester animacijski program in poskrbimo za marsikatero presenečenje. Želite izvedeti še več? Obiščite nas, ne bo vam žal!

Doživetja

Delovni čas

Zaradi vzdrževalnih del bo zunanji bazen v Hotelu Terme zaprt, 6.,7., in 8. januarja.

Kontakt

Terme Čatež
Topliška cesta 35
8251 Čatež ob Savi