Poslovni dogodki - Terme Čatež

Poslovni dogodki

Konferenčni centri Term Čatež - Poslovna srečanja vseh vrst na drugačen način! Poslovni in družabni dogodki se lahko izvedejo na treh destinacijah in so vedno obogateni s ponudbo sprostitve, športnih aktivnosti in zabave.

Terme Čatež s certifikatom »VARNO IN ZDRAVO NA DOGODKE«

V Termah Čatež odgovorno sledimo varnostnim protokolom, ki so namenjeni preprečevanju širjenja okužb z virusom Covid-19. Tudi zato smo ponosni, da smo pridobili certifikat za »Varno in zdravo na dogodke«, s katerim Kongresni urad Slovenije* potrjuje zagotavljanje dodatnih ukrepov za preprečevanje okužb in skrb za najvišji nivo varnosti za udeležence različnih dogodkov.

Standard Varno in zdravo na dogodke smo pridobili za dve področji:

  • kot prizorišče za dogodke, kar je pomembna potrditev zlasti za organizatorje kongresnih in družabnih dogodkov ter srečanj
  • kot organizator dogodkov. 

S tem se še dodatno zavezujemo k visoki kakovosti storitev v naših kongresnih centrih. 
Vabljeni, da vaš prihodnji poslovni ali družabni dogodek organizirate pri nas!
*Kongresni urad Slovenije je v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje (NIJZ) pripravil standarde “Varno in zdravo na dogodke”, katerih namen je zagotavljanje višje stopnje zdravstvene varnosti udeležencev dogodkov in zaposlenih ter omejevanje morebitnega širjenja nalezljivih bolezni, zlasti bolezni COVID-19.