Terme Čatež
Vroča ponudba target="_top" Destinacije target="_top" Namestitve target="_top" Doživetja target="_top" Kako na zdravljenje? target="_top"

Top ponudba

Destinacije

Čatež

Terme Čatež so kraj oddiha in zabave, saj poletna in zimska Termalna riviera ponujata zdravo vodno zabavo in sproščujoče učinke tople termalne vode kar 365 dni v letu. Vpete v idilično naravo, so odlično izhodišče za družinske izlete, številne športne aktivnosti ali malce drugačno bivanje v naravi.

Mokrice

Nekdanji srednjeveški grad Mokrice je danes preurejen v butični hotel visoke kategorije s stilno opremljenimi sobami in apartmaji v grajskih stolpih. Eno najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet ponujajo unikaten oddih najbolj zahtevnim gostom, poseben mir in intimo pa nudijo urejen angleški park, stoletni gozdovi Gorjancev in vinorodni bizeljski griči.

Izberite vrhunsko ponudbo na najvišji ravni!

Slovenska obala

Z blago mediteransko klimo in bogato kulinarično ponudbo nudi aktivne počutnice različnim gostom. Športni navdušenci bodo svoj aktiven oddih našli v našem največjem obmorskem mestu Kopru. Hotel Aquapark Žusterna  z največjo ponudbo notranjih in zunanjih bazenov na obali je pravi počitniški raj za družine z otroki, Marina Portorož pa nudi prav posebne užitke ljubiteljem morja, regat in kulinaričnih dobrot.

Preživite aktiven in zdrav oddih na morju!

 

Doživetja

Dogodki in novice