Golf simulator - Terme Čatež
Горячее предложение target="_top" Размещение target="_top" Наше предложение target="_top" Термальная ривьера target="_top" Медицинский центр target="_top"

Golf simulator

V Termah Čatež se odslej lahko pomerite tudi v virtualni igri golfa. V mesecih, ko so golf igrišča zaprta, se lahko preizkusite na najsodobnejšem golf simulatorju v Sloveniji, ki igralca popelje v virtualni svet svetovno znanih golf igrišč.

S tem želimo predvsem golfistom omogočiti, da svojo igro izpopolnjujejo tudi v zimskih mesecih, ko je večina slovenskih igrišč zaprtih. Hkrati pa želimo vse naše goste na prijeten in zanimiv način seznaniti z osnovami golfa in s tem še popestriti njihovo bivanje v Termah Čatež.

 

Golf simulator omogoča vadbo dolgih udarcev (driving range), kakor tudi kratkih (chiping range) in bližanja v luknjo (putting green). Poleg poligonov za vadbo udarcev je na golf simulatorju na voljo skoraj 50 igrišč z vsega sveta, na katerih se lahko preizkusite. Med njimi so tudi zelo znana, kot so Belfry Brabazon, Belfry PGA National, Carnoustie Championship Links, Cog Hill Dubsdread, Fernandez, Kingsbarns Links, Monterey Beach, Old Head Links, Royal Morris Links, Turnberry Ailsa in še mnogo drugih. Simulator zelo realno posnema udarce (2 high speed kamere) in jih prenaša preko računalnika na platno. Nastavimo lahko različne pogoje igranja (dež, megla, oblačnost, sonce, veter,...), kar zelo oteži ali pa olajša igro, tudi hitrost zelenic je nastavljiva. Simulator ima tudi poseben del na preprogi, kjer igralec dejansko udarja iz simulacije peščene ovire in visoke trave. Omogoča igranje z belih, rumenih in ženskih udarjališč, kar na navedenih igriščih predstavlja bistveno razliko v razdalji do zelenice.

Seveda je cilj žogico potopiti v luknjo na zelenici, kar naredimo s točno določenega mesta v simulatorju, le-ta pa nam pomaga z izračunom naklona in višinske razlike. Pred začetnim udarcem nam simulator prikaže luknjo in zelenico iz ptičje perspektive, nato pa nam v spodnjem desnem kotu nakazuje, kakšne naklone ima zelenica in ali so kje različne ovire na čistini. Skratka, najbolje bo, da simulator preizkusite sami in se prepričate o njegovi realnosti in o možnostih igranja in vadbe, ki jih omogoča. Za boljšo ponazoritev si lahko na povezavi www.sports-coach.com ogledate nekaj video posnetkov, ki prikazujejo dejansko delovanje simulatorja. Simulator nam je dobavil naš ekskluzivni ponudnik v PRO SHOPU, podjetje Golf zona d.o.o., katerih ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.golf-zona.com.

Podatki za uporabnike

Cene najema:

  • 1 ura najema (med tednom) 15,00 € (v 1 uri odigra golfist 18 lukenj)
  • 1 ura najema (med tednom po 18:00 uri) 20 €
  • 1 ura najema (med vikendom) 20 €
  • 1 ura najema (med vikendom po 18:00 uri) 25 €

Za klube in posameznike smo pripravili posebno ceno v primeru zakupa večjega števila ur, ki jih lahko ponudijo svojim članom ali pa celo organizirajo turnirje ali kakšna druga tekmovanja, ki jih omogoča simulator (longest drive, nearest to the pin, putting contest).

Opomba: Maksimalno število uporabnikov hkrati: 4 osebe, ki potrebujejo cca. 3-4 ure za odigravanje 18 lukenj. Najem je dovoljen samo igralcem z dovoljenjem za igro. Igralci, ki nimajo dovoljenja za igro, lahko najamejo simulator samo v prisotnosti učitelja golfa.

Delovni čas: vse dni v letu, od 10.00 do 22.00

Rezervacije: hotel Toplice - Športni center Terme Čatež; tel: 07 62 07 860