Обращения к общественности и публикации - Terme Čatež
Горячее предложение target="_top" Дестинация target="_top" Размещение target="_top" Наше предложение target="_top"
Обращения к общественности и публикации

Termam Čatež ob zaključku poletne sezone številni laskavi naslovi

Termalna riviera Terme Čatež tudi letos Slovensko naj termalno kopališče

Akcija "Slovensko naj kopališče 2006" je bila za Terme Čatež tudi letos uspešna. Zopet smo prejeli dve priznanji: Termalna riviera v Čatežu je že tretjič zaporedoma, na osnovi mnenja obiskovalk in obiskovalcev, osvojila prvo mesto v kategoriji velikih termalnih kopališč, Aquapark v hotelu Aquapark Žusterna v Kopru pa je zasedel tretje mesto v kategoriji vodnih parkov.

Za prejeto, že jubilejno priznanje Termalne riviere so prav gotovo zaslužne letošnje novosti na poletni Termalni rivieri v Čatežu: novi trojček atraktivnih toboganov, zabaviščni park z bungee trampolinom, umetnim drsališčem in bazen z električnimi čolni, poleg že obstoječih a še vedno zanimivih vodnih atrakcij kot so Gusarski otok, počasna reka, vodne drče, bazen z valovi…

Ponudba Term Čatež je v letošnjem letu bogatejša tudi za nove nastanitvene in kongresne zmogljivosti v okviru Hotela Golf Grad Mokrice. Grad je s svojo novo preobleko in 11 novimi sobami in novo sodobno opremljeno konferenčno dvorano v depandansi Golf Grad Mokrice**** postal še privlačnejša lokacija za poslovna in družabna srečanja. Znesek celotne investicije je znašal 545 milijonov SIT, od tega smo 40% nepovratnih sredstev pridobili iz skladov EU.

Z vedno novimi vsebinami Terme Čatež ostajamo zveste svoji tradiciji, da vsako leto obogatimo svojo ponudbo z novo izvirno atrakcijo in s tem ohranjamo mesto ene izmed vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji.

Kamp Terme Čatež med najlepše urejenimi slovenskimi kampi

Gospodarska zbornica Slovenije in Turistična zveza Slovenije sta na posvetu upravljavcev kampov in v okviru projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna podelila letošnja priznanja najboljšim slovenskim kampom. Priznanja za najlepšo urejenost si je prislužilo devet kampov, med njimi tudi kamp Terme Čatež, in sicer 3. mesto v kategoriji srednje velikih kampov.

Dosežki zaposlenih Term Čatež tudi na 53. Gostinsko turističnem zboru Slovenije

Med 09. in 11. oktobrom je v Termah Čatež potekal 53. Gostinsko-turistični zbor, ki sta ga organizirali Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za turizem in gostinstvo in Obrtna zbornica Slovenije. Prireditev je potekala v Termah Čatež že tretjič, spretnosti gostinskih in turističnih delavcev in razstave pa si je ogledalo preko štiri tisoč obiskovalcev.

Tekmovalo je 439 tekmovalcev iz 79 gostinskih in turističnih podjetij iz cele Slovenije. Za najvišja priznanja so se pomerili v 22 kategorijah gostinsko turistične dejavnosti, vključno s tekmovanjem dijakov srednjih šol za gostinstvo in turizem.

Gostinsko turističnega zbora so se udeležili tudi delavci družbe Terme Čatež d.d. in osvojili 6 zlatih, 2 srebrni ter 2 bronasti medalji.

Uprava
Terme Čatež d.d.