Обращения к общественности и публикации - Terme Čatež
Горячее предложение target="_top" Дестинация target="_top" Размещение target="_top" Наше предложение target="_top"
Обращения к общественности и публикации

Informacija o fizičnih kazalcih v obdobju januar - april 2005

Družba Terme Čatež d.d. je v prvih štirih mesecih leta 2005 realizirala 148.183 prenočitev, kar predstavlja 2,6 % več prenočitev kot v enakem obdobju preteklega leta.

Rast prenočitev vseh turistov v Termah Čatež  (2,6 %) v prvih štirih mesecih letošnjega leta v primerjavi s preteklim letom je vzpodbudna in višja od slovenskega povprečja. Po podatkih Statističnega urada republike Slovenije beležimo v Sloveniji v prvih štirih mesecih za 1 % manj prenočitev turistov v primerjavi z letom 2004.

Število domačih prenočitev se je v prvih štirih mesecih v Termah Čatež zmanjšalo za 5,8% ( v Sloveniji je število prenočitev domačih turistov manjše za 2 %), medtem ko se je število tujih prenočitev v Termah Čatež povečalo za 26 % ( v Sloveniji so se tuje turistične prenočitve povečale v prvih štirih mesecih letošnjega leta v primerjavi z letom poprej za 1 %)

Število kopalcev v bazenih v Čatežu in v Kopru se je v prvih štirih mesecih povečalo za 4,2%, zabeležili smo 257.785 kopaliških vstopov.

Z doseženimi rezultati poslovanja v prvih štirih mesecih smo v Termah Čatež zadovoljni, najboljše rezultate pa pričakujemo v obdobju poletne turistične sezone, oziroma v tretjem trimesečju koledarskega leta.
Uprava