Perskamer - Terme Čatež
Perskamer

Eksplozija sveže zabave na poletni Termalni rivieri z adrenalinsko novostjo - GUSARSKIM STOLPOM!

Na poletni Termalni rivieri v Termah Čatež, največjem termalnem kopališču v Sloveniji in širši okolici, smo znova presenetili s pravo adrenalinsko novostjo, ki je pretekli vikend že navdušila prve kopalce. Desetmetrski prosti pad iz Gusarskega stolpa namreč požene kri po žilah in tudi najbolj korajžnim dvigne nivo adrenalina ter jih popelje novim dogodivščinam naproti.
V eni uri lahko novo atrakcijo preizkusi kar 300 oseb, saj v prostem padu, ki traja 90 sek do 2 minuti, uživa 12 oseb hkrati (hitrost spusta je 3,5 do 5 m/s).

V Termah Čatež smo tudi v lanskem letu ponudili številne novosti na poletni Termalni rivieri, ki jih obiskovalci z navdušenjem preizkušajo: · novi trojček toboganov:

black-hole s svetlobnimi efekti, mini kamikazo in absolutno novost na slovenskem trgu-space bowl z lijakastim iztekom ter
zabaviščni park z bungee trampolini, bazenom z električnimi čolni in umetni ledom, kjer lahko drsajo tudi po največji vročini.
Živahen smeh in razigranost otrok pa se na poletni Termalni riviere že od daleč razlegata na otroškem vodnem parku z igrali in na vodnih drčah. Najmlajše gotovo še vedno najbolj privlači gusarski otok. Otroško navihanost na obrazu pa pričara tudi 450-metrska počasna reka, ki vabi k vožnji na velikih obročih.

Nevenka Petan
Služba za odnose z javnostmi