Perskamer - Terme Čatež
Perskamer

Dobra zasedenost v velikonočnih praznikih

V času letošnjih velikonočnih praznikov pričakujemo zelo dobro zasedenost nastanitvenih kapacitet Term Čatež, saj so hoteli v Čatežu praktično polno zasedeni, na Mokricah pa je gostom na voljo še nekaj prostih sob. Manjše število prostih namestitvenih kapacitet je na voljo tudi v Aquaparku hotel Žusterna in v hotelu Koper.

V teh prazničnih velikonočnih dneh bo v hotelskih kapacitetah letovalo približno 80 % tujih gostov, predvsem iz Italije, Hrvaške in ostalih bližnjih držav, na Mokricah pa okoli 90 % tujcev. V koprskih hotelih pričakujemo tako domače kot tudi tuje goste. Tudi v apartmajskem naselju in kampu bodo domači gostje preživljali krajše oz. daljše počitnice, že tradicionalno v velikem številu pa za veliko noč beležimo veliko gostov iz Italije, ki prihajajo pretežno z avtodomi.

Za odrasle bo poleg jutranje gimnastike, velikonočne olimpijade in številnih drugih športnih aktivnosti organizirani tudi tematski zabavni večeri. Največ pozornosti pa bodo animatorji namenili zabavi najmlajših, ki bodo izdelovali velikonočne voščilnice, barvali pisanke in organizirali piknik za otroke. Zabavno bo tudi ob Obali, saj bodo od 15. aprila odprti zunanji bazeni Aquaparka v hotelu Žusterna, za igriva doživetja otrok in odraslih pa bo poskrbel klovn Berni.

Na posodobljeni poletni Termalni rivieri, ki svoja vrata odpira 22. aprila, bodo otroci poleg atrakcije - gusarskega otoka, v kratkem lahko odkrili tudi novi trojček toboganov - «black-hole» s svetlobnimi efekti, mini kamikazo in absolutno novost na slovenskem trgu – «space bowl» z lijakastim iztekom. Temu bodo sledile tudi druge novosti: bazen z električnimi čolni in umetni led, kjer se bodo lahko drsali tudi po največji vročini! Za adrenalin pa bo tu še bungee trampolin!

V zaključni fazi je tudi obnova hotela Golf grad Mokrice, ki bo s prenovljeno podobo –obnovljeno grajsko kuhinjo, streho in fasado, še privlačnejša destinacija za poslovni in golf turizem. V Depandansi hotela Golf grad Mokrice**** bomo gostom ponudili nove možnosti namestitve v 11 sobah in sodobno opremljeno dvorano za družabna in poslovna srečanja.

Služba za odnose z javnostmi