Perskamer - Terme Čatež
Perskamer

Prvomajski praznični utrip v Termah Čatež

V Termah Čatež v času prihajajočih prvomajskih praznikov pričakujemo zelo veliko število domačih in tujih gostov. Tako lahko v tem trenutku v Čatežu, na Mokricah kot v Kopru ponudimo še manjše število prostih namestitvenih kapacitet.

V času prvomajskih praznikov bodo v naših namestitvenih kapacitetah počitnikovali predvsem Slovenci, Italijani in Avstrijci. Po naši oceni bomo v tem obdobju gostili v Čatežu več kot 2.500 gostov (v hotelih, apartmajskem naselju in v kampu) in v primeru lepega vremena pričakujemo tudi veliko število enodnevnih obiskovalcev in kopalcev na poletni Termalni rivieri.

Zagotovo je glavni motiv za tako številen obisk Term Čatež v prihajajočih prazničnih dneh raznolikost ponudbe – bogata wellness ponudba v Čatežu in v Aquaparku hotelu Žusterna v Kopru in predvsem atraktivni vodni programi, ki omogočajo kopalne užitke ob vsakem vremenu. Na posodobljeni poletni Termalni rivieri v Čatežu, ki je svoja vrata odprla 22. aprila, bodo otroci poleg atrakcije - gusarskega otoka, v kratkem lahko odkrili tudi novi trojček toboganov - «black-hole» s svetlobnimi efekti, mini kamikazo in absolutno novost na slovenskem trgu – «space bowl» z lijakastim iztekom. Temu bodo sledile tudi druge novosti: bazen z električnimi čolni in umetni led, kjer se bodo lahko drsali tudi po največji vročini! Za adrenalin pa bo tu še bungee trampolin! Zabavno bo tudi ob Obali, saj so zunanji bazeni Aquaparka v hotelu Žusterna že odprti, za igriva doživetja otrok in odraslih pa bo poskrbel klovn Berni.

Za popestreno praznično bivanje gostov vseh generacij bodo v Čatežu poskrbeli profesionalni animatorji z brezplačnim celodnevnim animacijskim programom vse dni v tednu: olimpijada v vodi, jutranja vadba v vodi, lov za zakladom na Mokricah, ples in igre v vodi, piknik za otroke…

Tudi hotel Golf grad Mokrice dobiva prenovljeno podobo, saj je obnova grajske kuhinje, strehe in fasade v zaključni fazi. Z novo Depandanso hotela Golf grad Mokrice**** bomo v kratkem gostom lahko ponudili nove možnosti namestitve v 11 sobah in sodobno opremljeno dvorano za družabna in poslovna srečanja. Tako bodo Mokrice še privlačnejša destinacija za poslovni in golf turizem.

V Termah Čatež pričakujemo uspešno poletno sezono. To napoveduje dobra zasedenost v času velikonočnih praznikov in veliko število rezervacij ter povpraševanja po prostih nastanitvenih kapacitetah v prihajajočih prazničnih dneh. V lanskem letu smo v času prvomajskih praznikov beležili dobro zasedenost namestitvenih kapacitet, kar si kljub dodatnim novim namestitvenim kapacitetam obetamo tudi letos. Sredi leta 2005 smo namreč našo ponudbo razširili še z novim hotelom Čatež*** in novim wellness centrom z izjemno bogato vsebino novih programov dobrega počutja ter tako pridobili dodatnih 126 superior sob, ki pa so v letošnjih prvomajskih prazničnih dneh že skoraj polno zasedene.

Služba za odnose z javnostmi