Juridische kennisgeving - Terme Čatež

Juridische kennisgeving

Pravne informacije in zaščita zasebnosti

Pravna določila

Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last družbe Terme Čatež d.d. in je informativne narave. V Termah Čatež d.d. s skrbnim ažuriranjem vsebine stremimo k zagotavljanju točnosti in ažurnosti podatkov na naših spletnih straneh, vendar družba ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti. Tako Terme Čatež d.d. kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

Vse informacije in fotografije, ki jih vsebujejo spletne strani Term Čatež, so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na spletnih straneh, so last družbe Terme Čatež d.d. in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene. Pri tem se morajo  ohraniti vse avtorske ali druge pravice in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Blagovne znamke in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke družbe Term Čatež d.d. oziroma ima omenjena družba pravico do njihove uporabe.
Terme Čatež d.d. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Spletna stran Term Čatež lahko vsebuje tehnične nepravilnosti in tiskarske napake, zato si pridržujemo pravice do sprememb, popravkov in izboljšav naših spletnih strani, v zvezi z informacijami o produktih in programih ter cenah, ki se lahko izvedejo kadarkoli brez predhodnega obvestila. 
Prav tako družba Terme Čatež ni odgovorna za občasno nedelovanje strani.

Zaupnost osebnih podatkov

Družba bo z vsemi podatki, zbranimi na spletnih straneh, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo. S posredovanjem osebnih podatkov preko informativnega ali rezervacijskega obrazca, nagradnih iger obiskovalec spletnih strani pristane, da Terme Čatež d.d. te podatke uporablja za interne potrebe statistike in obdelave podatkov. Pri tem se družba zavezuje, da podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam ali podjetjem s ciljem komercialnega izkoriščanja osebnih podatkov.

Terme Čatež d.d. vse pridobljene podatke o obiskovalcih varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da obiskovalec spletne strani s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi, novostih… Če tega ne želi, to izjavi ob prijavi s klikom na zato določeno okence.
 
Spletna stran Term Čatež vsebuje informacije o mednarodnih produktih in storitvah, ki se nahajajo v posameznih hotelih in niso razpoložljive na vseh lokacijah. 

Povezave na druge spletne strani niso v nikakršni povezavi z družbo Terme Čatež d.d. Prav tako družba nad navedenimi nima nadzora, zato ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katere koli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco, in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Piškotki

Naša spletna stran omejeno uporablja tehnologijo piškotkov.

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Le-ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki ne prenašajo nobenih osebnih podatkov ali podatkov o vašem računalniku. Če ne želite prejemati piškotkov, lahko spremenite nastavitev vašega brskalnika, vendar imate zaradi tega lahko težave pri izvajanju transakcij na naši spletni strani.

Več o piškotkih si preberite na tej spletni strani >>

Katere piškotke uporablja naša spletna stran?

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics
ASP.NET_Sessionld ASP.NET

Končna določila

V vseh cenah ponudbe Term Čatež d.d. je že vključen davek na dodano vrednost. V primeru spora med strankami je za vse spore pristojno stvarno sodišče s sedežem v Brežicah.

Pravila nagradne igre

Pravilnik o organizaciji in izvedbi nagradne igre Term Čatež

Spodaj navedena pravila določajo način izvajanja nagradne igre v Termah Čatež.