Poruke za javnost - Terme Čatež
Poruke za javnost

Otvoritev aparthotelov v Marini Portorož

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in ZTVP-1 (Ur.l.RS, št. 51/06, UPB 2) družba TERME ČATEŽ, d.d., Brežice objavlja naslednje sporočilo:
V Marini Portorož, d. d., kjer smo Terme Čatež d.d. imetnik 73,45% vseh delnic, smo zaključili z gradnjo aparthotelov z luksuznimi apartmaji, ki smo jih poimenovali Residence Marina****. Ti gostom omogočajo bivanje v treh tipih luksuznih, sodobno opremljenih apartmajih. Počitniške dni v novem apartmajskem naselju pa lahko gostje preživijo na križarjenju, kopanju in v športnem centru. Celotno naselje obsega sedem aparthotelov s 70 apartmaji in s skupno 280 osnovnimi posteljami.

Vrednost investicije je znašala 11 milijonov EUR.

Z novimi namestitvami ob kapacitetah v Žusterni in Kopru postajamo pomemben ponudnik turističnih storitev na obali z zelo pestro ponudbo na vrhunskih lokacijah. S tem korakom vstopamo v obdobje realizacije projekta Marina City Center, ki prehaja iz idejnega statusa v izvedbeno raven. Pomemben dejavnik pri trženju oziroma zagotavljanju ustrezne konkurenčnosti je mikrolokacija naših kapacitet, ki se nahajajo neposredno ob morju. Tovrstna lokacija je ob kakovosti in celovitosti ponudbe, ki jo Marina zagotavlja svojim gostom, poglavitna prednost pri izbiri namestitvenega objekta. Nove vsebine bodo sovpadale z obstoječo ponudbo, predvsem pa omogočile učinkovitejše poslovanje v zimskih mesecih in pospeševale prodajo namestitvenih kapacitet.

Uprava