Poruke za javnost - Terme Čatež
Poruke za javnost

Otvoritveni vikend na poletni Termalni rivieri!

Na poletni Termalni rivieri v Čatežu bo ta vikend ponovno pestro. V soboto in nedeljo, torej 21. in 22. aprila, smo v Termah Čatež pripravili pester...
Na poletni Termalni rivieri v Čatežu bo ta vikend ponovno pestro. V soboto in nedeljo, torej 21. in 22. aprila, smo v Termah Čatež pripravili pester animacijski program z vrsto nagradnih iger za otroke in odrasle.
Obiskovalci vseh generacij se bodo od 21. aprila dalje na poletni Termalni rivieri - največjem zunanjem termalnem bazenskem kompleksu v Sloveniji in širši okolici - znova lahko sproščali in odkrivali nešteto vodnih užitkov na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin s številnimi adrenalinskimi atrakcijami: trojček toboganov «Black-hole» s svetlobnimi efekti, mini kamikazo in absolutno novostjo na slovenskem trgu - «space bowl» z lijakastim iztekom. Prav raj za sproščanje so tudi bazen z valovi, počasna reka, vodne drče, številnih whirpooli... Najmlajše pa bodo znova navduševali Gusarski otok in zabaviščni park z bungee trampolini, bazenom z električnimi čolni ter umetnim drsališčem, kjer se bodo lahko drsali tudi po največji vročini!

Nevenka Petan
Služba za odnose z javnostmi