Press releases - Terme Čatež
Press releases

Avgust v Termah Čatež rekorden po obisku

Avgust v Termah Čatež rekorden po obisku na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba TERME ČATEŽ, d.d., Čatež ob Savi objavlja naslednje sporočilo:
V Termah Čatež d.d., smo v mesecu avgustu 2010 zabeležili rekorden obisk v prenočitvenih kapacitetah, saj je ustvarjeno 116.934 prenočitev, kar je za 2,3% več kot v avgustu preteklega leta (114.330 prenočitev) in največ realiziranih nočitev v enem mesecu v celotni zgodovini poslovanja Term Čatež d.d.. Dosežek je še toliko bolj pomemben, saj so bili vremenski pogoji (število sončnih dni) slabši kot v avgustu preteklega leta.

Avtokamp v Termah Čatež se lahko pohvali, saj je po ADAC-u ocenjen za najboljši kamp v Sloveniji. Gostom je na voljo 90 novih kamp prostorov in 2 nova sanitarna objekta, vsak kampirni prostor je velik 90 m2, opremljen z električnim priključkom, posamezni prostori pa tudi s priključkom za vodo. Sanitarije so opremljene po standardih kategorije petih zvezdic in s pralnimi, pomivalnimi in sušilnimi stroji. Novost v naši ponudbi so tudi individualne kopalnice, ki jih gostje lahko najamejo za čas bivanja. Vsekakor pa so vedno zelo zanimiva nova doživetja v Indijanski vasi ali Gusarskem zalivu.

Obnovljeni apartmaji v Žusterni v Kopru so novost v ponudbi v poletnih in jesenskih dnevih na slovenski obali. Še posebej je vabljiva ponudba v Marini Portorož , ki razpolaga s 70 luksuzno opremljenimi apartmaji, ki z nepozabnim pogledom na Piranski zaliv, kulinaričnim razvajanjem, ... zagotavljajo sproščen oddih. Prva slovenska marina pa v vsakem letnem času omogoča ugodne pogoje za varno plovbo in ljubiteljsko jadranje.


Uprava