Pogovor v živo
ANWB 2016 Touring adac & anwb 2015 naj kopališče 2014 Naj kamp 2014 Holiday Check in your pocket 2015

Kamp***** Terme Čatež

Kampiranje v toplih poletjih in milih zimah

Vsi gosti kampa Terme Čatež imajo pri koriščenju storitev "CAMPER STOP-a" v Marini Portorož 10 % POPUST (uveljavljanje popust na osnovi računa iz kampa Term Čatež).

Vsi koristniki "CAMPER STOPA-a" v Marini Portorož si pridobijo 10% popust za koriščenje storitev kampa v Termah Čatež (uveljavitev popusta na osnovii račun camper-stop Marine Portorož.)

BREZPLAČEN WI-FI dosegljiv na večini javno dostopnih točk v kampu.


Prijetno podnebje v Čatežu zagotavlja užitke kampiranja v naravi vse leto! Odlično urejen kamp z ogrevanimi sanitarnimi objekti, sodobnimi napajalnimi vozli za avtodome in z električnimi priključki na prostorih za kampiranje je v vsakem letnem času prava izbira za sodobne nomade.

Kamp je idealen za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic v naravi. Pestra izbira športno-rekreativnih vsebin in animacijski program so zagotovilo, da ni nikomur dolgčas.

Za najmlajše so v kampu urejena otroška igrišča. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali pa sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko in rokomet v Indijanski vasi. Pomerite se lahko tudi v košarki na obnovljenem asfaltnem igrišču.

Z obiskom poletne ali zimske Termalne riviere doživetij zagotovo ne bo zmanjkalo!

Ko se dan prevesi v večer, naši animatorji poskrbijo za vašo zabavo. Preizkusite srečo za igralnimi avtomati v Igralnem salonu Casino Lido Terme Čatež.

V kampu lahko svojo počitniško prikolico postavite tudi za vse leto!

Za ogled zemljevida kampa kliknite tukaj.

Cenik

brezplačno
50 m
 
400 m 

recepcija kamp

200 m
 
200 m

3 km
Online rezervacije
Spremeni / odpovej rezervacijo »
Naslov
Kamp Terme Čatež
Topliška cesta 35
8251 Čatež ob Savi
Google Maps
Kontakti
07/62 07 810
07/49 36 700
  • jasno
    Ned, 28.08.
    10/24º
  • jasno
    Pon, 29.08.
    12/25º
Priporoči prijatelju