Pogovor v živo
ANWB 2016 Touring adac & anwb 2015 naj kopališče 2014 Naj kamp 2014 Holiday Check in your pocket 2015

Apartmaji*** Terme Čatež

Prave počitnice za družino
Uživajte v svobodi bivanja, ki jo ponujajo Apartmaji Terme Čatež. Slikovito apartmajsko naselje z 90 udobnimi hišicami je idealno za družinsko preživljanje oddiha. Prijazen izgled, zelena okolica, veliko športa, rekreacije in zabave zagotavljajo prijetne počitniške dni.

Bližina zimske in poletne Termalne riviere ter gostinskih lokalov so dodatni razlogi, da bodo vaše počitnice v apartmajskem naselju nepozabne.

Apartmaji so primerni za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic. Za zabavo najmlajših poskrbijo animatorji. K igri vabijo tudi urejena otroška igrišča sredi kampa. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko in rokomet v Indijanski vasi.

Ko se dan prevesi v večer, animatorji poskrbijo za vašo zabavo. Ne pozabite preizkusiti svoje sreče v Igralnem salonu Casino Lido Terme Čatež.

Apartma lahko najamete za dan ali več, lahko ga tudi kupite. Svojo počitniško hišico boste opremili po svojem okusu in nas obiskovali, kadarkoli boste želeli.

Spoštovani,

V mirnem turističnem apartmajskem naselju v Termah Čatež lahko tudi vi postanete lastnik svojega počitniškega doma na mirni lokaciji v objemu termalnih voda. Dosegljivi smo na telefonski številki 07 49 35 02007 49 35 020 ali e-poštnem naslovu toni.supancic@terme-catez.si (vodja apartmajskega naselja in kampa), kjer vam bomo predstavili ponudbo apartmajev in ostalih počitniških objektov,
ki so na voljo za nakup ter odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Veselimo se vašega klica.
Uprava Apartmajev in kampa

 Za ogled zemljevida kampa kliknite tukaj.

Cenik


brezplačno

50 m
 
400 m 

recepcija kamp

200 m
 
150 m

3 km
Online rezervacije
Spremeni / odpovej rezervacijo »
Naslov
Kamp Terme Čatež
Topliška cesta 35
8251 Čatež ob Savi
Google Maps
Kontakti
07/62 07 810
07/49 36 700
Priporoči prijatelju